Johannes Wamberg Quintet - Ung Jazz i Svaneke

20. May 2020 - 20. May 2020

I disse år strømmer en række nye talenter ud på den danske jazzscene. Et af de største og mest lysende er guitaristen Johannes Wamberg, der på trods af sin unge alder er kendt for sit usædvanligt smagfuldt og flydende spil. Kom og hør hvor godt den fremadstormende generation af unge danske jazzmusikere spiller…..

Johannes Wamberg – guitar

Zier Romme – klaver

Rune Fog Nielsen – bas

Andreas Svendsen – trommer

Oilly Wallace – sax

Denne kvintet består af nogle af landets førende unge musikere. De spiller med en uudtømmelig energi og et intenst nærvær der har begejstret landet over.

Johannes Wamberg er dansk/islandsk jazzguitarist, født 1991. Har spillet med danske og internationale stjerner som: Pierre Boussaguet, Alvin Queen, Tomas Franck, Wynard Harper, Victor Jones, Doug Raney, Christina Von Bülow, Billy Peterson, Desmond Scaife, Gabor Bolla, Steve Williams, Bela Fleck, Tyler Mitchell, Daniel Franck, Frands Rifbjerg, Birgitte Soojin, Ben Besiakov, Hugo Rasmussen og mange mange flere. Han studerede tidligere hos bl.a Doug Raney, Peter Bernstein og Jacob Fischer. Har spillet professionelt siden han var 18 år. Har været sideman på adskillige projekter og indspillet med flere. Udgav i okt 2016 en duoplade med altsaxofonisten Oilly Wallace som høstede fremragende anmeldelser og var blandt de mest spillede på P8 i hele 2017.

Hvornår:

20
May

19:30 - 22:00


Priser:

Alm. inkl. billetgebyr

150 DKK

Unge under 25 inkl. billetgebyr

80 DKK

Adresse:

Skippergade 2-8
3740 Svaneke


Tags: Bar, Forår, Handicapvenlig, Havudsigt, Helårsåbent, Koncert, Kultur, Kunst, Musik, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00