Ivan Pedersen "on the rocks" i Ekkodalen

13. August 2018 - 13. August 2018

Blandt de meget få, der gennem to menneskealdre har holdt skruen i vandet i den danske musikbranche, er der endnu færre, der som Ivan Pedersen kan fejre sit 50 års jubilæum og fremvise en gennem alle årene kontinuerlig fuld kalender, og et generalieblad så musikalsk facetteret og karrieremæssigt varieret, som han har kunnet.

Siden sit 16. leveår år har han fra 1966 spillet landet tyndt med sit Aalborgband McKinleys, – solgt millioner af albums herhjemme og i mere end 35 lande verden over med Laban, og som sanger har han givet ordet “sideman” helt ny mening hos både Poul Krebs og hos Moonjam.

Han har indædt kæmpet sig frem til den respekt, som 1 grammy som årets sanger – og 8 nomineringer (mens kunstner-kollegaerne endnu havde stemmeret) udviser.

23 år med Backseat har afstedkommet 6 opsigtsvækkende albums, og som solist har Ivan udgivet 3 kritikerroste soloalbums (og nu med ny fjerde solo-CD på vej)

Solokarrierens danske sange, udgør stadig repertoiret hos Ivans egen trio, der på 15 år modtager stående applaus ved sine nu over 500 koncerter over hele landet.

OG mon ikke der undervejs hos publikum – som sædvanligt – skal tørres en tåre, smiles nogle smil, og synges med på nogle klassikere, når denne velrenommerede sanger, sangskriver og underholder indtager scenen i Ekkodalshuset, med repertoire fra alle 50 år fremført af dette power-house af en kvartet?

Vi tror det.

Hvornår:

13
Aug

20:00 - 22:00


Priser:

365,- + gebyr til Billetlugen

Adresse:

Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby


Tags: Aakirkeby, Afslapning, Almindingen, Café, Helårsåbent, Koncert, Natur, Restaurant, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00