Hvor rock, pop og jazz møder operaen - i Svaneke

06. October 2020 - 06. October 2020

I denne koncert møder amerikansk og nordisk pop-, rock- og lied-musik hinanden og krydres undervejs i koncerten af et par kendte italiensksprogede arier, alt sammen i nyfortolkninger af den klassiske sanger, Kiki Brandt, og den rytmiske guitarist, Mikkel Grue.

Kiki og Mikkel er begge uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium fra henholdsvis den klassiske og den rytmiske linje. Kiki har gennem sin karriere arbejdet på flere af landets operaer og teatre og med mange af de danske symfoniorkestre. Mikkel har gennem sin karriere spillet både rock, pop og folkemusik, og han turnerer ofte verden rundt, som fast guitarist med folkemusik-duoen, Harald Haugaard og Helene Blum. Derudover har han gennem længere tid været en fast del af rock-bandet, Den syvende søn, og folk/rock-bandet, Tumult.

Koncerten vil tage udgangspunkt i Amerikanske, tyske, franske og nordiske sangskrivere, som bl.a. Dylan, Raitt, Cohen, Linnet, Nielsen, Bach, Gounod, Händel mf. Sangene, som duoen har valgt til denne koncert, er sange, der egner sig til ro og eftertænksomhed, og de vil blive serveret i nyfortolkninger, hvor de ’kun’ akkompagneres af den akustiske-, elektriske- eller pedalsteelguitar.

Hvornår:

06
Oct

19:30 - 21:30


Priser:

Entre forsalg: 80,00 - Entre dørsalg:100,00

Adresse:

Skippergade 2-83740 Svaneke


Tags: Musik

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00