NY DATO - Hugorm (Simon Kwamm's nye band) i Musikhuzet

18. september 2021 - 18. september 2021

Besked fra Hugorm:

Da der ikke er noget, der tyder på en foreløbig lempelse af COVID-19 restriktionerne har vi, i samråd med spillestederne, valgt at flytte vores kommende forårs-tour til nye datoer i efteråret 2021.

Købte billetter gælder til de nye datoer. Vi glæder os til at danse og hoppe med jer i efteråret. /// HUGORM

Koncerten med Hugorm i Musikhuzet den 17. april 2021, flyttes til den 18. sep. 2021. Indehavere af allerede købte billetter modtager mail fra Ticketmaster vedr. flytning og evt. refundering. Musikhuzet opfordrer alle til at beholde allerede købte billetter. Det hjælper både spillested og kunstnere.

I 2020 har HUGORM fået deres gennembrud og formået, at starte en livekarriere med alle odds imod sig. Hugorm bryder med formatet, og er dét band der kommer langt ud over scenekanten.

Trioen leverer sikre og bomstærke præstationer med en højenergisk og udadreagerende Simon Kvamm i front, og sammen med sine to musikalske legekammerater Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm har de en fantastisk dynamik når sangene fra debutalbummet “KOM VI FLYGTER” udføres live. Og de er først lige begyndt!

“Vi har haft en drøm om at udfordre den traditionelle koncert-ramme og iscenesætte en musikalsk fortælling om et menneske der kæmper mod sig selv. Så det har været en kæmpe forløsning for os at mærke, hvordan vores drøm har foldet sig ud og er blevet forstået af publikum på de 23 shows vi har spillet på KOM VI FLYGTER TOUR 2020. Hvordan verden vender og hvad man må på spillesteder i 2021, ved vi ikke. Men vi ved at vi er klar på det hele og at vi kommer til at lægge publikum ned, lige meget om de så står eller sidder.”

Deres stærke livekoncerter er heller ikke gået anmelderne forbi, så der er både store forventninger og et godt grundlag for 2021 koncerterne:

“Det er simpelthen genialt, intet mindre” – GAFFA (5 stjerner)

”Et koncertformat, som er et yderst giftigt bekendtskab. Ikke mindst fordi Kvamm er så forbasket dygtig på en scene” – Fyens Stiftstidende (5 stjerner)

”Grim og følsom rock, metallisk, hiphop-klingende, med nerve, nærvær og stærke personlige tekster. Det hugger som ormen med zigzag striben ned ad ryggen” – Kulturen.nu (5 stjerner)

Hugorm slanger sig afsted og bider endnu mere fra sig i 2021!

Hvornår:

18
sep.

21:00 - 23:00


Priser:

Entre forsalg

270

Entre dørsalg

295

Salget starter 4. december kl 10.00

Adresse:

Store Torv 6
3700 Rønne
Tags: Forår, Koncert, Kultur, Musik, Rønne

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00