Guidet tur blandt bornholmske mesterværker

22. september 2022 - 22. september 2022

Bornholms Center for Kunsthåndværk – Grønbechs Gård inviterer til guidet tur blandt bornholmske kunsthåndværkeres egne udvalgt Mesterværker.

Grønbechs Gård er det naturlige sted at starte din tur gennem det bornholmske kunsthåndværk. Her får du et overblik over de mest interessante moderne kunsthåndværkere på Bornholm.

Dagen igennem er der gratis entre for alle med kulturugearmbånd. Desuden arrangeres gratis omvisning kl. 11.30 og 14.00

 

Kunsthåndværket bevæger sig som en ubrudt og stærk tradition gennem den bornholmske fortælling.

I 2002 tog tre lokale kunsthåndværkere initiativ til at danne en censureret sammenslutning af lokale kunsthåndværkere og skabte dermed en tydelig markering og et fundament for øens tradition og videre udvikling af kunsthåndværk af en høj kvalitet.

Foreningen fik navnet Arts and Crafts Association Bornholm i daglig tale kaldet ACAB, og består i dag af 72 herboende og udøvende kunsthåndværkere.

Udstillingen Mesterværker er en fejring af et 20-års jubilæum, som har haft afgørende betydning for dansk og internationalt kunsthåndværk.

Ud over den store bornholmske udstilling byder centret på det bedste af dansk og internationalt kunsthåndværk. Alt sammen i syv smukt restaurerede rum med synlige bjælker og smagfulde moderne tilbygninger. Huset, der blev bygget som pakhus i 1875 og innovativt restaureret i 2002, er en oplevelse i sig selv. Populær er også centrets café, hvor du har mulighed for at prøve på et bredt udvalg af bornholmske kaffekopper.

Hvornår:

22
sep.

11:00 - 17:30


Priser:

Gratis for alle med Kulturugearmbånd Desuden arrangeres gratis omvisning kl. 11.30 og 14.00Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00