Guidet kajaktur fra Sandvig

01. juli 2022 - 31. august 2022

Har du lyst til at opleve en af Nordbornholms smukkeste klippekyster? Kom med Havkajak Bornholm på en guidet kajaktur fra Sandvig og oplev Hammeroddefyr.

Kom med på en vidunderlig tur og oplev Bornholm fra en ny vinkel. Vi padler langs den dramatiske klippekyst fra Sandvig strand op til Hammeroddefyr. Ved optimale vejrforhold, runder vi hammeren, hvor landskabet åbner op for udsigt over Hammershus og Hammerhavn.
I andet tilfælde, vender vi ved Hammeroddefyr og sætter kursen mod syd for at opleve den smukke kyst parallelt med Strandvejen mod Allinge. Herfra betragter vi Allinge fra søs.

Hos Havkajak Bornholm vil du hurtigt lære om sikkerhed, manøvrering, roteknikker og meget mere – både for begyndere, let øvede og erfarne. Det er et krav at deltagerne skal kunne svømme. Mødested
Med tæerne i sandet, ved kajakkerne på Sandvig strand.
Medbring en flaske med noget at drikke til turen og solcreme. Tøj der er behageligt og bevægeligt evt. sportstøj. Man kan godt risikere at blive lidt våd mens man padler.
Vi sørger for varme jakker på turen hvis det skulle blive køligt.

Vigtig info
I tilfælde af dårligt vejr, nedsat sigtbarhed, høj søgang eller for meget vind kan vi være nødsaget til at aflyse turen. I det tilfælde vil I blive kontaktet af GoBornholm hurtigst muligt. Alle deltagere skal af sikkerhedsmæssige årsager kunne svømme.

Hvornår:

01
jul.

10:00 - 12:00


01
jul.

12:30 - 14:30


02
jul.

10:00 - 12:00


02
jul.

12:30 - 14:30


Priser:

Guidet kajaktur i singlekajak

Guidet kajaktur i dobbeltkajak (2 pers.)Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00