}

Golf uge 28

11. July 2021 - 17. July 2021

Velkommen til en hyggelig og social højskoleuge med særlig vægt på golf på det skønne Bornholm. Hver dag starter med morgensamling med sang og refleksioner. Herefter står den på golf undervisning på Nordbornholms golfbane. Banen består af 2 naturskønne baner, Rø og Gudhjem, som du vil få mulighed for at spille 2 gange. Træningen varetages af lokale protrænere, og du vil få mulighed for at træne alle spillets facetter uanset handicap. Efter frokost, som indtages i klubben, spiller vi en runde på golfbanen. Dagen afsluttes med god mad, sang, musik eller et spændende højskoleforedrag. Ugen afsluttes med en match fredag, hvor vi spiller om præmier til forskellige indlagte konkurrencer.

Se mere om golfbanen her.

Under dit ophold vil du selvfølgelig stifte bekendtskab med højskoletraditioner, som foredrag og sange fra højskolesangbogen. Midt på ugen er der indlagt for en rundtur på Bornholm. Om du kommer alene, eller I kommer flere sammen; der vil være rig mulighed for at opleve den særlige højskolestemning, stifte nye bekendtskaber og ikke mindst få en uge, som er fyldt med golf og oplevelser.

Ved tilmeldingen beder vi dig oplyse, om du har et golfhandicap handicap; om du har DGU-nr., og om du har behov for transport til banen. Det er vigtigt for os, at vi tilrettelægger undervisningen, så vi imødekommer alles behov. Er du begynder, vil der være mulighed for at erhverve DGU kort.

Træningen varetages af Golfklubbens Protrænere. Der er bestilt greentider på forhånd.
I prisen indgår ugekort til en hel uge.

Hvornår:

11
Jul

20:30 -


17
Jul

09:15


Priser:

Dobbeltværelse uden bad: 5650,- Dobbeltværelse med bad: 6150,- Enkeltværelse uden bad: 6100,- Hjemmeboende: 5150,-

Adresse:

Bornholms Højskole
Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby


0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00