General- forsamlingen

05. March 2021 - 05. March 2021

“Velkommen til generalforsamling! Dejligt at se så mange, og skønt med nogle nye ansigter … Har alle fået stemmesedler? Super! Kaffen? Jo, den er på vej … Ja, og så venter vi også lige på formanden. Susanne, hun er bare lidt forsinket … hun er lige på trapperne … Vi kunne jo tage de første par punkter på dagsordenen … Bare indtil hun dukker op? Skal vi lige stemme om det?”

’GENERALFORSAMLINGEN’ er et humoristisk – til tider tragikomisk – hverdagsdrama om foreningsliv og frivillighed, inspireret af virkelige beretninger fra Hedensteds forenings-aktive borgere. Med ømhed, respekt og humor skildrer forestillingen frivilliglivets glæder og genvordigheder, og lader publikum føle nærdemokratiets dilemmaer på egen krop, når kampen skal stå mellem udvikling eller tradition.
For i ’GENERALFORSAMLINGEN’ spiller, du, kære publikummer, også en rolle – nemlig som deltager til generalforsamling i din egen borgerforening! Og bare rolig, replikkerne skal skuespillerne nok tage sig af – du skal blot drikke kaffe, synge med på den omdelte fællessang, og sidst men ikke mindst afgive din stemme, når vores fiktive borgerforening skal træffe beslutninger om stort og småt. Og nu ikke noget med at stemme blankt! “Det er JERES forening, tag nu vare på den”, som foreningens kasserer altid siger …

Medvirkende: Mikael Helmuth, Dorthe Hansen Carlsen,  Morten V. Klode, Sofie Ancher Vea og Morten Mosgaard
Instruktør: Rasmus Ask
Dramatiker: Morten Dahl Lützhøft
Dramaturg: Gitte Villadsen
Scenograf: Ida Munk Ørstrøm
Komponist og lyd: Morten Mosgaard
Lysdesign: Søren Lydersen
Producent: Morten Mosgaard

Sæsonkort-holdere: Gratis

Hvornår:

05
Mar

19:30 - 21:00


Priser:

Billetpriser: 100 kr. voksne - 50 kr. unge under 25 og studerende. Sæsonkort-holdere: Gratis

Adresse:

Teaterstræde 2, 3700 Rønne, Danmark


Tags: Teater

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00