Gaia Armyrantis Trampedach ved Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2018

16. March 2018 - 16. March 2018

Mød Gaia’s maleriserie Glitch og skulpturelle værker ved Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2018.

Fernisering den 16/3 2018 kl. 15.30 – 17.00 på Svanekegaarden.
Udstilling er derefter åben hver dag fra –
17/3 – 15/4 kl. 13.00 – 16.00

Jeg er en ung kunstner født i 1995 med rødder på Bornholm, hvor jeg har boet siden jeg var 2 år gammel.
Efter en 10klasse på Bornholm på medielinjen tog jeg i 2013 på Visuel HF i Viborg, og dygtiggjorde mig både på et klassisk og eksperimenterende niveau inden for kunsten. I sommeren 2016 tog jeg tilbage til Bornholm og gav mig i kast med mine nyerhvervede kunstneriske teknikker og erfaring.

Hvis jeg skulle sætte ét ord på mine værker samlet, ville det være nysgerrighed. Jeg prøver altid at undersøge et emne igennem visuel nysgerrighed. Om det så er naturen omkring os, eller menneskekroppen og sindet. Det uforklarlige som vi mennesker både bliver draget imod og afskyer.

Min debut solo udstilling var i Jystrup på Gaudi Galleriet i december 2016.
Dertil havde jeg en række malerier hvis serie jeg kalder Conjoined. Serien kredser om livets cyklus, memento mori, naturens uundgåelige gang og det anderledes som naturen selv skaber, i form af mutationer, deformitet osv. Samme serie rummer også en række autodidakt-udstoppede dyr, med fokus på følelsen Das Unheimliche.

Næste serie jeg gik i gang med var til kunstmesse CPH ARTWORKS #3 i februar 2017.
Denne serie kalder jeg Symbiose. Værkerne har rod i en fascination af menneskekroppen. Efter at have tegnet mange timers klassisk croquis i Viborg, fik jeg lyst til at undersøge hvad menneskekroppen kan og ikke kan, og at bryde med anatomiens stramme regler.
Denne serie rummer store malerier, små tegninger og 1:1 menneske gips skulpturer.
Krop, fantasi og kødelighed i en kaotisk sammensmeltning.
Hvor led er umulige og køn og personlighed er ugyldige.

I foråret 2017 blev jeg optaget med to malerier fra Conjoined og to tegninger fra Symbiose, på Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2017.

Bornholmske medier har også vist sin interesse. F.eks. i forbindelse med Bornholms Kunstrunde og Bornholms Kulturuge, hvor jeg har haft åbne atelier døre. Derudover har jeg medvirket i Tv2 Bornholms programmer som BLINK, Kulturreportagen og Kulturkavalkaden.

Min næst nyeste serie malerier som jeg kalder The Curiosity, handler om kontrasten mellem at være nysgerrig og frygte noget, og specielt barnesindets nysgerrighed til naturen og dens uforudsigelighed. Skrøbelighed og sensitivitet i barske og eventyrlige omgivelser. Denne serie fik sin debut på Galleri Rasch januar 2018, i en fælles udstilling med en anden kunstner.

Herefter kommer min nyeste maleriserie Glitch, som optræder på Bornholms Censurerede Forårsudstilling 2018, serien indeholder en række selvportrætter i forskellige “glitchede” formater. Disse er en form for nyfortolkning af Conjoned serien. I en digital verden sker der ikke deformitet i gener, men glitch/forskydninger eller fejl i filer og koder.

Facebook

Hjemmeside

Instagram

Hvornår:

16
Mar

15:30 - 17:00


Adresse:

Skippergade 2-8
3740 Svaneke


Tags: Forår, Galleri, Kultur, Kunst, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00