Frits Madsens Orkester

02. August 2018 - 05. August 2018

En (næsten) helt lokal kvartet

Selv om Frits Madsens Orkester – eller FMO blandt tilhængerne – blot har eksisteret i 2-3 år, er kvartetten sat sammen af garvede musikere der har været med i gamet gennem adskillige år.

Med udgangspunkt på Christiansø og omegn og gradvise ekskursioner til det bornholmske fastland har orkestret fået en voksende fanskare. Det er Frits Madsen på harmonika, et instrument man har kunnet høre ham på ved et utal af arrangementer på Danmarks
østligste ø. Frits Madsen er også medlem af Østersøens Perler.

Jacob Mogensen svinger guitaren; han kender Frits Madsen helt tilbage fra 1979 hvor de spillede sammen i Aarhus, men Mogensen har også flere gange assisteret Frits Madsen ved koncerter på Christiansø.

Saxofonisten Henrik Jespersen begyndte sin karriere inden for musikken med banjoen med hvilken han akkompagnerede Frits Madsen. Saxofonisten har tidligere spillet big band jazz, været medlem af Ibsker Soul Service og Østersøens Perler.

Klaver og elbas var instrumenterne i begyndelsen for kvartettens sidste medlem, Niels Jensen. Efter at have stiftet bekendtskab med musikken på Christiansø, blev elbassen skiftet ud med en kontrabas. Niels Jensen spiller også gerne sousafon. I mange år var han medlem af Carlsberg Brass Band.

Hvornår:

02
Aug

13:00 - 14:30


03
Aug

15:00 - 17:00


05
Aug

10:00 - 11:30Tags: Musik, Nexø

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00