Fortællinger fra hjertet med Marianne Christensen

04. August 2018 - 04. August 2018

BIRCA har med stor glæde inviteret historiefortæller Marianne Christensen tilbage efter et hyggeligt arrangement sidste år. Det er fortællinger i øjenhøjde – uden dikkedarer – fra hjerte til hjerte.

‘Hvad hjertet er fyldt af, løber munden over med’. Marianne Christensen øser af sine aktuelle fortællinger om livet på godt og ondt, om kærlighed og andre store følelser. Kom hvis du har lyst til at lade sig overraske og blive grebet af nuet, når fortælleren fra Vordingborg lægger vejen forbi til en aften og kreativ weekend i fortællingens tegn.

Mariannes fortællinger stammer mest fra eventyrenes og myternes verden, men også fra hendes eget liv på Lolland og i Sydsjælland med enkelte afstikkere ud i den store verden, hvor hun har rejst en del og opfanget historier. Hun er en medrivende og nærværende fortæller, som kan tryllebinde sit publikum. Marianne arbejder aktivt for at udbrede kendskabet til den mundtlige fortællings magi, og hun har deltaget i internationale festivaler i Danmark, England, Kenya, USA og Indien, hvor hun begejstrede med sin humor og glimt i øjet, selv når hun fortæller de mere alvorlige historier om livets skyggesider. Men mest af alt handler det om kærlighed. og det, som hjertet er fyldt af.

 

Entré 50 kr. betales i døren – tilmelding på susanne@birca.org

 

Støttet af Statens Kunstfond

Hvornår:

04
Aug

19:00 - 21:00


Priser:

Indgang med kaffe/the og kage

50 kr.

Adresse:

Bolbyvej 7
3782 Klemensker


Tags: Hasle, Kultur, Sommer, Teater

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00