Folkemødet 2022

16. juni 2022 - 19. juni 2022

Folkemødet er tilbage med fuld kraft i 2022

Folkemødet på Bornholm er en unik platform med åbne debatter, hvor politikerne møder borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle former på Bornholm. Et af Folkemødets formål er at skabe rammerne for at demokratiet udvikles.

I 2022 afholdes Folkemødet d. 16.-19. juni i Allinge. Folkemødet er åbent for alle og det kræver ikke billet el.lign. at deltage.

Om Folkemødet

På Folkemødet hylder vi det danske demokrati og fællesskab. Det gør vi i den smukke havneby Allinge, hvor der debatteres, synges og samtales i telte, på skibe, i restauranter og caféer, på klipperne og under åben himmel. Disse dage om året omdanner vi Allinge til Danmarks politiske centrum, hvor borgere møder beslutningstagere.

I løbet af Folkemødet samler vi mennesker i alle aldre der lytter, taler og bliver klogere på hinanden. Folkemødet bliver til i samarbejde med foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier.

Formålet med Folkemødet

Det primære formål med Folkemødet er at styrke det danske demokrati ved at mindske afstanden og øge tilliden mellem borgere og beslutningstagere.

Det sker ved at skabe en ny ramme om møder mellem beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner. Og ved at give borgerne mulighed for at møde beslutningstagerne ansigt til ansigt.

Åbne events

Det er en dansk tradition, at demokratiet er for alle, der ønsker at være med. Denne tradition er grundstenen i Folkemødets koncept.

Derfor har alle lovlige danske organisationer, foreninger, virksomheder mm. samt private, der lever op til Folkemødets principper for events, mulighed for at blive optaget i Folkemødets program.

Alle events skal være åbne for alle.

Taler på Hovedscenen

Folketingets partier råder alle over 30 min. på Hovedscenen på Cirkuspladsen i løbet af Folkemødet. Her afholdes de traditionsrige partiledertaler.

Hvornår:

16
jun.

Hele dagen


17
jun.

Hele dagen


18
jun.

Hele dagen


19
jun.

Hele dagen


Priser:

Adgang

Gratis

Adresse:

I hele byen
3770 Allinge
Tags: Allinge-Sandvig, Folkemøde, Koncert, Kultur, Musik, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00