Figurer og figuriner – Croquis I ler for voksne

23. september 2022 - 23. september 2022

Bornholms Museum fire afdelinger – udstillinger i Skt. Mortens Gade, Hjorths Fabrik, Erichsens Gård og Gaarden – vil i Kulturugen 2022 arbejde omkring et fælles tema: Fastholdelse af øjeblikke – historiske såvel som i nuet. En dialog med kig bag kulisserne, et dybere blik på fortiden og en indgående observation af nutiden.

På Hjorths Fabrik vil vi, afholde Croquis kursus for voksne, hvor vi fastholder øjeblikket i ler. Først vil der være en omvisning i den aktuelle udstilling “Figuriner”, ved leder af Hjorths Fabrik Karina Skibby. Udstillingen er en dialog udstilling, hvor vi perspektiverer de udstillede samtidsværker, ved samtidig at vise figuriner fra vores samling, hvor blandt andet Søholm – Michael Andersen – Bornholmske pottemagere og Hjorths Fabrik, er rigt repræsenteret. På udstillingen vises der samtidsværker af Irene Nordli, Norge – Malene Hartmann Rasmussen Dk, og de 2 lokale kunsthåndværkere Gitte Helle og Kumico Kimbara Asti. Efterfølgende, vil der være et tre timer langt croquis kursus, hvor vi modelerer i ler efter levende model.

Der vil være en professionel underviser, der fortæller om forskellige teknikker og proportioner. Dagen efter mødes vi igen, for at færdiggøre figurinerne. De færdige figurer vil blive brændt.

Croquis underviser: Katarina Egsgaard

Hvornår:

23
sep.

18:30 - 21:30


Priser:Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00