Fællesspisning i Kunstcaféen

22. september 2021 - 22. september 2021

Kunstcaféen er en smuk lille sammensmeltning af håndværk indenfor forskellige kunstretninger. I anledning af by-dagen for Gudhjem inviterer vi til fællesspisning og talk med projektmagerne, som også er kunstnere bag værkerne som udstilles. Vi skal sidde i haven på tæpper blandt klipper og frugttræer, og middagen vil være inspireret af råvarer fra solskinsøen og en forkærlighed for rustik og farverig mad.

Med Kunstcaféen skaber vi en mulighed for at udstille ung kunst og præsentere forskellige udtryksformer og materialer. Vi vil forskønne tilværelsen med mad, malerier og keramik, og dermed give gæsterne en unik oplevelse for alle sanser.

Fællesspisningen handler om at opleve i et fællesskab. Vi skal snakke og skåle, og går samtalen ikke let af sig selv, vil der være små samtalekort at tage udgangspunkt i. Der vil blive serveret dessert og kaffe, og ikke mindst fortalt en anekdote eller to om det smukke hus, som Kunstcaféen har indtaget under Kulturugen.

I tilfælde af dårligt vejr vil vi gå i samlet flok fra Kunstcaféen til en alternativ adresse, da vi her kan opstille et langbord indendørs.

Hvornår:

22
sep.

17:00 - 20:00


Priser:

225 kr. for fællesspisning (hovedret + dessert m. kaffe)Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00