Eventyrlig skattejagt øen rundt

22. september 2022 - 21. oktober 2022

Skal I rundt og opleve Bornholm? Hvorfor så ikke gøre det på en spændende og kreativ måde, hvor I som skattejæger-familie skal løse en gammel tempelridder-gåde?

Kommentar fra gæst; “Vi har været på ferie på Bornholm mere end 50 gange – på denne skattejagt oplevede vi flere steder vi aldrig havde set før”.

Skattejagten starter og slutter på Bornholms Middelaldercenter, Østerlars, men foregår ellers forskellige steder rundt omkring i den smukke bornholmske natur og I er kun sammen med dem I selv vælger – i eget tempo og på egen hånd!

Historien
Tag på skattejagt rundt på Bornholm efter Eskils Testamente, en skat, der bevogtes af Det Højeste Råd. Du og din familie er blandt de udvalgte, der får indblik i den glemte viden om, hvor skatten er. Så nu er det bare afsted på skattejagt – direkte ind i middelalderens verden, hvor Eskils testamente og 5.000 år gammel, men glemt viden nu skal afsløres.
Læs mere om mysteriet, testamentet, Eskil mm. her

Poster over hele Bornholm
Testamentets 24 dokumenter er blevet spredt ud over det ganske Bornholm (12 lokaliteter), så I oplever hele øen, når I begiver jer ud på skattejagten.
Læs mere om de 12 lokaliteter her

Varighed og transport rundt på Bornholm
Fortvivl ej, hvis I ingen bil har. Turen rundt tager typisk 2-3 dage og kan foretages på cykel, i bil eller med de offentlige busser.

  
Opgaver for alle aldre

Skattejagt Bornholm byder på nemme opgaver for de mindste, lidt sværere opgaver for de lidt større og mere komplicerede opgaver til familiens store familiemedlemmer. Alle kan få lov at brillere med at løse gåderne og opgaverne.

Her begynder skattejagten
Skattejagten skal startes og afsluttes på Middelaldercentret i Østerlars.

I får ved start udleveret en skattejagt-rygsæk på Bornholms Middelaldercenter på Stangevej 1, Østerlars, Gudhjem.

Rygsækken indeholder en opgavebog samt en række værktøjer, du får brug for undervejs. I har nu en uge til at løse mysteriet, inden Skattejagten afsluttes på Middelaldercenteret og rygsækken afleveres igen inden for centeret normale åbningstid.

Billetter købes i vores webshop eller ved indgangen til Middelaldercentret.

OBS: Ved køb i webshoppen er man pt. nødsaget til at vælge “leveringsform Porto” til 45 kr. Dem trækker vi naturligvis IKKE, og arbejder på at få installeret en elektronisk leveringsform snarest. Alternativt kan Skattejagtbilletten købes via Place2Book som alle vores andre billetter.

Tak for hjælpen
Skattejagten er blevet til med støtte fra Bornholms Brand og Sparekassen Bornholms Fond.

 

Hvornår:

17
okt.

Hele dagen


18
okt.

Hele dagen


19
okt.

Hele dagen


20
okt.

Hele dagen


Priser:

Skattejagt Familiebillet - 4 personer

500 kr

Skattejagt Ektrabillet

105 kr

Børn under 3 år

Gratis


Tags: Aakirkeby, Allinge-Sandvig, Almindingen, Borg, Børnevenlig, Cykel, Efterår, Gudhjem, Hammershus, Hasle, Havudsigt, Hele øen, Historie, Hundevenlig, Outdoor, Rønne, Vandretur

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00