Erik Grip solo i Ekkodalshuset

30. July 2018 - 30. July 2018

Still going strong og ingen hat eller blå briller. Dette er tradition og ægte nærvær!

Erik Grip gæster for femte år I træk Ekkodalshuset, hvor han I de forgangne tre år har spillet for total udsolgte huse. Han har simpelthen spillet sig ind I vores hjerter og rygmarv gennem den 51 år lange karriere. Og publikum svigter ham aldrig.
Måske er det fordi en koncert med Erik Grip er mere end blot sange; Anekdoter og røverhistorier mellem sangene gør det til noget yderst personligt og nærværende. En anmelder skrev: ”..der går helt Niels Hausgaard i den. Det er morsomt og rørende”.

Erik Grip fik sit folkelige gennembrud med sangen ”Velkommen i den grønne lund”. Men også sangene ”Åbent Landskab”, ”Rose skal vi danse”, ”Gult græs mod solen” m.m. fl. har gjort sit til Erik Grips store popularitet blandt rigtigt mange.

Midt i al det populære og kommercielle må det ikke glemmes at Erik Grip startede som folkesanger med mange spillejobs i de små folkeklubber og mindre spillesteder, der selv var begyndt i 1960´erne. Det blev til et utal af turneer solo eller sammen med navne som Trille, Sebastian og Jan Toftlund. Sidstnævnte havde især i begyndelsen Erik Grip som fast makker og akkompagnatør. Erik Grip satte også melodier til Jan Toftlunds yderst socialt engagerede og samfundskritiske tekster.

Udgivelsen af ”Frank Jægers Viser” i 1975 blev en ny retning indenfor folkesangen i DK, og med mange efterfølgende udgivelser af danske digte tilsat musik afsatte Erik Grip en ny musikstil i DK.

Vi glæder os til at byde Erik velkommen på hans bornholmske hjemmebane.

Koncerten afvikles fra scenen og under telt. Der er opsat stole til alle

Hvornår:

30
Jul

20:00 - 22:30


Priser:

Unummererede pladser og stole til alle under telt

255,- DKK

Adresse:

Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Tags: Aakirkeby, Almindingen, Café, Helårsåbent, Koncert, Kultur, Kunst, Musik, Restaurant, Seværdighed

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00