ENCOUNTER

17. september 2022 - 17. september 2022

Endnu en gang byder Beast publikum velkommen med en ny foto- og filmudstilling skabt af kunstnerne Johnny Carlsen, Linda Hansen, Dennis Gade Kofod, Anne Lass, Bynke Maibøll og Savo Spasojevic.

Udstillingens omdrejningspunkt er selve mødet – Encounter – som begreb, det være sig retninger, bevægelser, forventninger, indstillinger, sansepåvirkninger, stemninger etc. hvor brudflader og spændingsfelter opstår og kommer til udtryk i varierende former.

Mødet eksponeres på forskellig vis af de involverede kunstnere. Der arbejdes med foto, film, poesi, maling, lærreder og lyde. Som et multimodalt univers belyses de forskellige møder i et favntag med beskuerens sanser. Mødet sættes yderligere i perspektiv når publikum og værkerne konfronteres; mennesket – beskueren – møder sig selv i mødet med kunsten, følelser opstår og vurderinger anlægges ud fra hvilke forståelser de forskellige meningsudkast giver.

De deltagende kunstnere er alle tilknyttet Bornholm enten som fast- eller deltidsboende og samtlige værker er skabt på øen gennem tid og rum til udstilling i Bornholms Kulturuge.

Til Kulturugen vil der være artist talk ved nogen af de deltagende kunstnere.

Hvornår:

17
sep.

16:00 - 18:00


Priser:Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00