Efterårsferien 2022 på Bornholms Middelaldercenter har det største program nogensinde!

17. oktober 2022 - 22. oktober 2022

 ”Vi tager altid på middelaldercenteret i efterårsferien, der er plads til både vild leg og hyggelig familietid….og entréprisen er lav i uge 42, selvom det er det store program”

Karina med familie, uge 42 2021Spar penge og køb din billet til familien forud for Jeres besøg. Bemærk! Skal købes senest dagen før – KØB HER

Kæmpe halmlabyrint – sponsoreret af Borndal Agro
Igen i år kan du gå på opdagelse i vores enorme halmlabyrint og du skal ikke snydes for en lille konkurrence, mens du søger efter vejen ud.

Værksteder og underholdning
I løbet af ugen vil du kunne opleve forskellige aktiviteter, som centerets ansatte og de frivillige foreninger Bornholms Middelaldercenters Vennekreds og Trup Ting Tang står for. Lav mesterværker i ler sammen med pottemageren, hjælp farverkonen med sit arbejde, lav dit eget armbånd eller se børnegøglernes show først på ugen. På sørøverpladsen kan du alle dage lave forskellige aktiviteter og måske opnå dit helt eget kaperbrev. Der er dramatiske (og sande) sørøverfortællinger flere gange om dagen.

“Jagten på falskmøntnerne”
Kom med på et sjovt og spændende lille rollespil for hele familien, som I kan gennemføre i jeres eget tempo. Rollespillet kan startes hver dag mellem kl. 11.30-13.30 fra gildehuset og er lavet over en sand historie. I løbet af spillet kommer jeres familie rundt på hele middelaldercentret.

Østersøens sørøvere
Besøg vores nye spændende oplevelsesrum og se hvordan middelalderens sørøvere levede, hvad de lavede ombord, hvad de spiste og hvor de sov.
Der er hver dag aktiviteter og dramatiske (men sande) fortællinger om sørøverne.

Grill på ildbænken
Lad madpakken blive hjemme og grill din egen middelalderpølse på vores ildbænk. Pølserne kan købes i vores museumsbutik på 1. sal, hvor du også finder udstillingen om Østersøens sørøvere.

Alt det andet
Udover alle de ekstra aktiviteter i efterårsferien kan du selvfølgelig også opleve vores traditionelle program med bl.a. guidede ture, bueskydning, affyring af den store kanon, sørøverudstilling, klappekaniner og meget, meget mere.

Driller vejret lidt kan I tegne og spille spil, eller nyde en kop kaffe i tørvejr

Eventyrlig skattejagt øen rundt.
Skal I rundt og opleve Bornholm? Hvorfor så ikke gøre det på en spændende og kreativ måde, hvor I som skattejæger-familie skal løse en gammel tempelridder-gåde? Læs mere HER

Nyhed! Rundvisning i Østerlars Rundkirke

I år kan du også komme på en guidet rundvisning i Østerlars Rundkirke i efterårsferien. Tirsdag, torsdag og Lørdag kl. 15.30-16.30 kan du følge Broder Bjørn på en guidet rundvisning i kirken. Hør om de mange spændende historier som kirken gemmer på og om middelalderen og kirkens magt den gang. Læs mere HER

Rundture på Hammershus

Vi har også mange spændende ture på Hammershus i efterårsferien – Læs mere  HER.

Hvornår:

17
okt.

11:00 - 16:00


18
okt.

11:00 - 16:00


19
okt.

11:00 - 16:00


20
okt.

11:00 - 16:00


Priser:

Børnebillet (3-10 år)

50 kr.

Alm. billet (over 10 år)

80 kr.

Børn (0-2 år)

Gratis

Familiebillet - Kan kun købes online - Købes senest dagen før. ( 2 voksne - 2 børn)

210 kr

Eventyrlig Skattejagt på hele øen (4 personer - ekstra person kr. 105)

500 kr

Rundtur på Hammershus

Se pris via link i opslag

Rundvisning i Østerlars rundkirke

Se pris via link i opslag

Tags: Borg, Børnevenlig, Efterår, Gudhjem, Guidet tur, Hele øen, Historie, Hundevenlig, Kultur, Oplevelsescenter

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00