Det begynder at blive koldt om fødderne

29. October 2020 - 29. October 2020

HAN er en mand, der gennem hele sit lange liv har været tilsmilet af forsynet. Ud over et par aldersbetingede småskavanker, føler han sig stadig rimelig rask og rørig, hvorfor han ikke tidligere har skænket livets afslutning mange tanker.

Men inden for det seneste år er tre af hans jævnaldrende nære venner døde. Den ene efter langvarig sygdom, den anden faldt pludselig om, den tredje skød sig af uransagelige grunde en kugle for panden. Disse triste begivenheder sammenholdt med det faktum, at tidsskriftet Ældresagen er begyndt at dumpe ind gennem mandens brevsprække, har bevirket, at han føler et stigende behov for at forholde sig til den kendsgerning, at også han skal dø inden for en overskuelig fremtid.

Han begynder at søge råd hos sin læge, hans alvorligt syge ven, patologen fra hospitalet, ateisten fra busreklamerne, hans clairvoyante underbo, den lokale præst og sidst men ikke mindst naboens lille pige, som lige har begravet sin elskede kat. Men uanset hvad må han erkende … det begynder at blive koldt om fødderne.

Medvirkende: Hans Rønne

Manus og idé: Hans Rønne

Instruktør: Lars Knutzon

Producent: Teatret

GRATIS med sæsonkort.

Hvornår:

29
Oct

19:30 - 20:45


Priser:

100 kr. Voksne. 50 kr. Unge under 25. Sæsonkort-holdere: Gratis


Tags: Teater

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00