De Lystige Sømænd på Pilen

19.Jul 2021 - 20.Jul 2021

Her spiller man op med glade, festlige og helt igennem underholdende sømandsviser, hvor der spilles harmonika og sunget helt op til den glade fest.

De sætter gang i enhver forsamling med sangglæde og højt humør, med deres danske sømandsviser og med harmonikaspilleren,Vagn Egon Jørgensen er de klar til at spille for både små og store forsamlinger. Man vil slet ikke kunne lade være med at synge med på de glade viser.

Så tag med ud på havet sammen med De lystige Sømænd som kaptajn og lad dem fører dig og publikum igennem havets skumbrusen og højt humør.

Igennem de danske sømænds viser vil du komme på en rejse der vil byde på sorg, kærlighed, mod og håb. Alle disse sange som man kender og elsker genfortalt i levende sang og som i tidens rejse byder på mange viser fra forskellige tider.

Hvis man er en lille forsamling så har du mulighed for at få en lille gruppe af de lystige sømænd ud til dig og dine venner med harmonikaspilleren Vagn Egon Jørgensen.

Hvis det er til den store fest kommer hele flokken. Så er der garanteret højt humør, svingende viser og en takt og humor man ikke kan komme udenom. De danske sømænds viser bliver genfortalt med stor overbevisning og fantastisk musik af de talentfulde “De Lystige Sømænd”.

Og du synger med på numre som:
Jeg har en ven, en rigtig sailor
Den er fin med kompasset
Fra Halifax til Spanien
Susanne, Birgitte og Hanne
Det var på Capri
En Sømand elsker havets blå
Nordsøbølger
Mandalay
En sømand har sin enegang
Der går altid både tilbage
Fiskerpigens sang
Så længe skuden kan gå
Hils fra mig derhjemme
Solskin ombord

Hvornår:

19
Jul

20:00 - 22:00


20
Jul

20:00 - 22:00


Priser:

Voksen

190 kr.Tags: Allinge-Sandvig, Bar, Koncert, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00