Danmarks Mesterskaberne i Pony-Monté

30. June 2018 - 30. June 2018

Velkommen til DM i Pony-monté 2018

Det er i år 10. gang, der bliver holdt DM i Pony-monté, dog er det første gang at DM i Pony-monté bliver afholdt på ovalen i Almindingen, verdens mindste travbane.

Det bliver en spændende dag med hele 10 ponyløb.

Der bliver afviklet 5 løb i DM-regi, med ponyer fra ponyklubber i hele Danmark, delt op i klasser efter ponyernes højde. U.110, U.120, U.128, U.135 og U.148. Det bliver 5 spændende opgør, hvem skal hædres når løbene er slut?

Derudover har vi 3 sulkyløb, både med hjemmebane ponyer og ponyer fra det øvrige Danmark. Samt 2 voltestarter i monté, hvor ponyerne bliver handicappet efter deres grundlag.

Vi vil her gerne benytte lejligheden til at takke for de ryttere/kuske samt deres familier, som har valgt at bakke op omkring vores arrangement. Vi får besøg fra Aalborg, Skive, Århus, Odense og Nykøbing F.

Vi vil også gerne sende en stor tak til alle som har valgt at være sponsor på dagen, uden jer ville det være svært at lave en sådan dag for vores ponybørn.

Vi ser frem til at få en dejlig dag på vores skønne travbane, tak for at I kommer og er med til at bakke de unge talenter op. Det er forhåbentlig dem, som skal føre sporten videre med de store heste en dag.

Programmet kan findes her

Hvornår:

30
Jun

11:00 - 14:00


Priser:

Voksne

Gratis

Børn under 18 år

Gratis

Adresse:

Segenvej 41
3720 Aakirkeby


Tags: Aakirkeby, Almindingen, Børnevenlig, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00