DanCenter Golf Match

23. September 2020 - 25. September 2020

Golfspillernes paradis
På Bornholm er naturen ikke noget som man tager ud og besøger. Den er der hele tiden og man er midt i den med stejle dramatiske klippekyster, urskovlignende skove med anemonetæpper i bunden. Danmarks bedste badestrande og det største vandfald er bare nogle af naturperlerne man kan opleve på Bornholm. Intetsteds er naturen så nærværende som på de bornholmske golfbaner og netop naturoplevelsen har betydet at nogle af øens golfhuller, af førende tidsskrifter er kåret som nogle af Danmarks bedste golfhuller. Nu er der en unik mulighed for at prøve de meget forskellige golfbaner på en gang.

DanCenter-matchen har ændret konceptet og spilles nu alene i Rø. Det vil sige at du får ”den største perle af dem alle” Old Course hele 2 gange, derudover spilles New Course, hvor der er en fantastisk udsigt over Østersøen og Christians Ø. Samtidig deltager man i en hyggelig og attraktiv turnering hvor de gode traditioner fastholdes og nyheder kommer til.

Prisen for deltagelse vil fortsat indeholde match-fee, velkomstarrangement med tapas buffet, øl og vand, frokostbuffet/platte på de tre spilledage og et storslået afslutningsarrangement.

Hvornår:

23
Sep

08:00 -


25
Sep

18:00


Adresse:

Spellingevej 3

3760 Gudhjem


Tags: Forår, Golf, Gudhjem, Natur

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00