Clara Thomsen og Elias Holm

Clara Cecilie Thomsen, sopran, og Elias Holm, klaver i Bornholms Musikforening

12. september 2021 - 12. september 2021

Sopranen Clara Cecilie Thomsen og pianisten Elias Holm har udmærket sig bemærkelsesværdigt inden for hver sit felt, og har nu slået sig sammen i en lied-duo baseret på en stor fælles kærlighed til liedkunsten. De har modtaget undervisning hos den verdenskendte lied-pianist Helmut Deutsch i Wien og hos Tove Lønskov og Christen Stubbe Teglbjærg i København.
Koncerten byder på musik af Brahms, Heise, Sibelius og Strauss – med nogle af de skønneste lieder skrevet for sang og klaver på programmet.
Clara Thomsen (f. 1991) er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og Operaakademiet i København, hos sanglærer Susanna Eken, hvorfra hun blev færdiguddannet i 2018. Clara har været solist i adskillige kantater og passioner og har bl.a. sunget sopran partiet i Händels Messias, Johannes og Matthæus Passionen af J. S. Bach og W. A. Mozarts Requiem. Clara har modtaget priser som Årets Opera Talent 2018 (Copenhagen Opera Festival), Léonie Sonnings Talentpris 2019 og Anmelderingens Talentpris 2019 og Aalborg Operapris.
Elias har vundet flere konkurrencer i både ind- og udland og medvirket i flere internationale musikfestivaler. Senest vandt han sammen med mezzosopranen Sophie Haagen i 2019 Copenhagen Lied-Duo Competition. Elias har modtaget flere store legater, bl.a. Sonning Legatet, Jacob Gades Store Legat, Betty og Valdemar van Hauens Legat og et nyt Steinwayflygel fra Augustinus Fonden til låns under studietiden.

Hvornår:

12
sep.

15:30 - 17:00


Priser:

Medlemmer af Bornholms Musikforening

70 kr.

Gæaster

110 kr.

Unge under 25 år

Gratis

Dørene åbner kl. 15

Adresse:

Storegade 2
3720 Aakirkeby
Tags: Aakirkeby, Efterår, Koncert, Kultur, Musik

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00