Cirkus i Soldalen

21.Sep 2019 - 22.Sep 2019

Bornholms Kulturuge præsenterer:

Cirkus i Soldalen er en internationalt cirkusfestival med forskellige forestillinger omhyldet af den vilde nordbornholmske natur. Festivalen vil give adgang til en bred vifte af ny-cirkus-produktioner som vil vise at cirkus ikke kun omhandler klovne, elefanter og kanonkonger. Artisterne kombinerer nemlig cirkus med et stort udvalg af andre kunstformer såsom teater, dans og musik, så der vil være nok for hver en smag.

NY-CIRKUS PRODUKTIONER!

Dette års highlights vil bl.a. være cirkusforestillinger af “Sirkus Sisus” med deres show ”Mosh Split”, “Company Satchok” med deres show “Sisyphus ” og “Matthias Romir” med “Das Leben ist Kurzgeschichten”.

SKOVVANDRING!

Én form for forestilling vil være en guidet ”skovvandring” gennem den smukke

nordbornholmske natur i sin vilde tilstand med den nordiske cirkusgruppe “Knekke Greine”. Det er en perlerække af små forestillinger fordelt omkring på ruten. Dette koncept har vi haft meget gode erfaringer med. I modsætning til det traditionelle cirkuskoncept hvor cirkuset rejser rundt efter publikummet vil rollerne være skiftet og publikummet vil vandre efter forestillingen. Dette stimulerer mange flere sanser og giveren meget stærkere oplevelse for tilskueren.

KAFFE, KAGE OG KUNSTHÅNDVÆRK!

Udover de forskellige forestillinger som vil finde sted vil der også være salg af kaffe, hjemmelavede kager og mad, samt et lille marked hvor der vil blive solgt håndlavede smykker, hatte, most og mere.

LIVE MUSIK OG ÅBEN BAR!

Hvornår:

21
Sep

14:00 - 20:00


22
Sep

14:00 - 20:00


Priser:

Entré

80 kr. voksne - 40 kr. børn

Desuden er Kulturugens badge (kr. 50,- for voksne og kr. 30,- for unge u. 16 år) obligatorisk adgangstegn

Adresse:

Maegårdsvej 4, Olsker
3770 Allinge
Tags: Allinge-Sandvig, Kultur, Sensommer, Teater

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00