Christina Bjørkøe, Niklas Walentin & Niels Hav

26. June 2019 - 26. June 2019

Der bliver klassisk musik og poesi af prisvindende verdensklasse, når Svanekegaarden byder på en poetisk juni aften, hvor pianisten Christina Bjørkøe sammen med violinisten Niklas Walentin og lyrikeren Niels Hav har sammensat et program, der blander musik og poesi.

Programmet består af to af violinlitteraturens mesterværker, Johannes Brahms’ sonate nr. 2 i A-dur, opus 100 og César Francks sonate for violin og klaver i A-dur. De to sonater indrammer den poetiske del af programmet, hvor Niels Havs oplæsning af sine digte veksler med stykker fra Schumanns ”Kinderszenen” og et helt nyt værk af komponisten Mogens Christensen, ”Der Dichter spricht”, der er skrevet til Christina Bjørkøe og Niels Hav.

Debut som 16-årig
Christina Bjørkøe debuterede fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1997. Hun optrådte som solist med symfoniorkester allerede som 16-årig og har siden givet talrige koncerter som solist og kammermusiker herhjemme og rundt i Europa, USA, Sydamerika og Asien. Hun har modtaget adskillige priser og legater, blandt andet P2-prisen. Christina Bjørkøe er ansat som docent ved Syddansk Musikkonservatorium.

Koncerten bliver en lejlighed til et gensyn med violinisten Niklas Walentin, som både gæstede både Svanekegaarden og Campus i efteråret 2018

Niklas Walentin har for længst placeret sig helt i front blandt de unge talenter. Han havde i november 2017 en opsigtsvækkende debut fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og han har forinden vundet de fleste danske konkurrencer for klassisk musik og modtaget dertil hørende talentpriser.

Niels Hav er digter og novelleforfatter. Hans værker er oversat til mange sprog. Sammen har Christina Bjørkøe og Niels Hav optrådt med musik & poesi herhjemme og i udlandet.

Hvornår:

26
Jun

19:30 - 21:30


Priser:

Pris

180 DKK

Pris for unge under 25 år

100 DKK

Adresse:

Skippergade 2-8
3740 Svaneke


Tags: Handicapvenlig, Helårsåbent, Hele øen, Koncert, Kultur, Musik, Sommer, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00