Christiansø åbner

18. April 2019 - 18. April 2019

Når M/F Ertholm begynder at sejle, markerer det samtidig starten på turistsæsonen på Christiansø. Fra nu af starter øens butikker og andre turistfaciliteter starter langsomt op, og aktivitetsniveauet på øen øges langsomt henover foråret for at kulminere midt på sommeren.

Sådan booker du billetter til M/F Ertholm

I april er foråret ved at indfinde sig på Christiansø, og selvom man typisk er 2-3 uger bagefter resten af landet pga. den vinterkolde Østersø, er forårstegnene mange. Især er den lokale “natur-talisman” edderfuglen – også kaldet Åbo – det store samtaleemne i denne tid. Overalt på Christiansø og især Frederiksø yngler denne charmerende andefugl tillidsfuldt tæt på øboerne i haver, ved huse og stier.

Museerne i Store Tårn og Lille Tårn er støvet af, gjort klart til sæsonen og åbner for besøgende (Læs mere om museerne i de to tårne her).

Gæstgiveriet og kroen kommer også ud af sit vinterhi og åbner restaurant og hoteldelen for gæsterne (læs mere om kro og gæstgiveri her).

Det er også muligt at overnatte i administrationens logier (læs mere om overnatningsmuligheder her)

Ved alle ankomster med M/F Ertholm står lokale guider fra nu af klar til at give de besøgende en rundvisning med en lokal vinkel (læs mere om guider her).

 

 

 

Hvornår:

18
Apr

Hele dagen


Adresse:

Christiansø 2
3760 Gudhjem


Tags: Christiansø, Færge, Forår, Natur

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00