Aktivitet: Byg et krible-krable dyr

05. august 2024 - 11. august 2024

Hver dag i sommerferien vil der være en aktivitet fra 11-15

Uge 31

Aktivitet: Byg et krible-krable dyr

Kom til NaturBornholm hvor vi med planter, ler og andre sjove naturmaterialer, laver de sejeste modeller af insekter eller andre krible-krable dyr. Du får selvfølgelig din egen dyremodel med hjem!

 

På NaturBornholm kan du tage på en spændende tidsrejse, opleve jordskælv, møde dinosaurer og udforske vores Østersøakvarium. Vi har også levende krokodiller, en spændende bisonudstilling og meget mere.

Vores indendørs areal byder på hele 3000 m2 fyldt med fascinerende oplevelser, inklusive en butik og en café, hvor du kan nyde varme og kolde drikke.

Udendørs venter der dig et stort område med imponerende dinosaurer, en legeplads med en spændende el-bilbane til børnene og muligheden for at gå på fossiljagt. Du kan også tage en unik gåtur i det smukke omkringliggende landskab, hvor du kan låne et kort eller en GPS og udforske på egen hånd.

Gør din ferie til noget særligt og besøg NaturBornholm – her venter der dig uforglemmelige oplevelser for hele familien!
Hver dag mellem kl. 11 og 15 er vores aktivitetsø og udendørsområde fyldt med spænding og sjov for både børn og voksne. Aktiviteterne vil variere, alt efter hvilken uge du besøger os, men vi kan love dig, at det aldrig bliver kedeligt.

Bliv kreativ og skab noget unikt! Vores kreative aktiviteter giver dig muligheden for at lave dine egne minder eller endda en særlig gave, som du kan tage med hjem.

Hvornår:

05
aug.

10:00 - 17:00


06
aug.

10:00 - 17:00


07
aug.

10:00 - 17:00


08
aug.

10:00 - 17:00


Priser:

Gratis, når entré er betaltTags: Aakirkeby, Børnevenlig, Natur, Oplevelsescenter, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00