}

Bornholmske Heat Makers i Musikhuzet

29. May 2021 - 29. May 2021

Det er med stor fornøjelse Musikhuzet igen kan præsentere lokale Heat Makers. Heat-Makers der spiller autentisk 50/60 musik, har under Covid-19 nedlukningen været i øvelokalet, og klargjort nye numre.

Der er ikke mange ting der er som de plejer i denne tid. Nogle ting ændrer sig dog ikke, og en af disse er The Heat-Makers. Orkesteret har i de seneste 15 år optrådt med autentisk 50/60’er musik rundt omkring.

Frank, Jess, Stephan og Claus har stadig en stor kærlighed til musikken fra en svunden tid og glæder sig til igen at kunne spille op til dans.

Orkesteret har valgt at vende restriktioner om ingen dans osv. til noget positivt og har udnyttet denne mulighed til at lave en anden type arrangement end de traditionelle danseaftener. Musikken er stadig rock n’ roll, rock’a’billy og 60’er rock, men der er tilføjet nye elementer og numre.

Kom og vær med til en anderledes aften i godt selskab med publikum og Heat-Makers mens vi nyder musikken fra dengang hvor man måtte synge, danse, hvor bilerne larmede og pomaden sad godt i håret

Hvornår:

29
May

20:00 - 22:00


Priser:

Entre

125

Tags: Forår, Koncert, Kultur, Musik, Rønne

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00