Oslo Strygekvartet og Mathias Hedegaard

Bornholms Musikforening. Oslo Strygekvartet med Mathias Hedegaard, tenor, i Aa Kirke

12. juni 2022 - 12. juni 2022

Mathias Hedegaard, tenor, og Oslo Strygekvartet synger og spiller Franz Schuberts (1797 – 1828) berømte sangcyklus ”Winterreise”, til tekster af Wilhelm Müller (1794-1827). Kvartettens cellist, Øystein Sonstad, har arrangeret klaversatsen for strygekvartet.

Sangcyklussen beskriver både et menneskes vandring i et koldt og ugæstfrit vinterlandskab og en indre rejse og flugt bort fra en kæreste som har forsmået ham og ind i ensomhed og forladthed, bort fra menneskerne og ind i fortvivlelse og mulig død. Til dette dystre tema har Schubert komponeret musik som er noget af det dybeste han har skrevet. Selv om temaet er mørkt, så virker Schuberts musik forsonende.

Oslo Strygekvartet er et af Nordens centrale kammermusikensembler, med en historie som strækker sig over 30 år. Kvartetten har en omfattende turnévirksomhed i Norden, Europa og USA og har spillet på nogle af kammermusikkens mest prestigefyldte festivaler og scener. Tenoren Mathias Hedegaard er en af Danmarks mest efterspurgte liedsangere samt en af landets mest prominente opera- og koncertsangere. Han er derudover kendt i Sverige, Skotland, Østrig – oftest akkompagneret af Tove Lønskov eller Søren Rastogi, men altså denne gang af Oslo Strygekvartet.

Hvornår:

12
jun.

15:30 - 17:00


Priser:

Medlemmer af Musikforeningen

100 kr.

Gæster

150 kr.

Unge under 25 år

gratis

Adresse:

Storegade 2
3720 Aakirkeby
Tags: Aakirkeby, Koncert, Kultur, Musik

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00