Bornholms Musikforening: Holmens Vokalensemble, Jakob Lorentzen og Kristoffer Hyldig

27. September 2020 - 27. September 2020

HOLMENS VOKALENSEMBLE

Kristoffer Hyldig, klaver
Jakob Lorentzen, dirigent

Fransk koncert

Der opføres værker af Ravel, Boulanger, Aboulker, Poulenc og Debussy.

Holmens Vokalensemble består af udvalgte medlemmer af Holmens Kantori. Holmens Kantori regnes for et af Danmarks bedste kor. Kantoriet tæller 15 professionelle sangere, de fleste uddannet ved musikkonservatoriet eller operaakademiet i København.
Holmens Kantori virker til daglig i Holmens Kirke og Christiansborg Slotskirke. Koret har optrådt utallige gange for den danske regering og det danske kongehus, både ved fast tilbagevendende begivenheder som Den Nationale Flagdag, Folketingets åbning og Kirkeministerens julekoncert, men også ved dåben af HKH Prins Christian, den royale tvillingedåb samt Castrum Doloris for HM Dronning Ingrid og begravelsen af HKH Prins Henrik.Jakob Lorentzen
I over 20 år har Jakob Lorentzen beklædt stillingen som 1. organist ved Holmens Kirke, et af landets fineste kirkemusikalske embeder. Jakob Lorentzen er opvokset på Bornholm hvor forældrene var præster ved Sct. Nicolai Kirke i Rønne. Allerede som ganske ung begyndte han at spille orgel og i en alder af 14 år bestod han den præliminære orgeluddannelse og blev Danmarks yngste organist. Jakob Lorentzen har fået mange priser og udmærkelser, herunder Frobeniusfondens store pris på 250.000 kroner i 2018 og Ridderkorset af Dannebrogorden i 2019.

Hvornår:

27
Sep

15:30 - 17:00


Priser:

Medlemmer af Bornholms Musikforening 100 kr., gæster 150 kr., unge under 25 gratis

Dørene åbner kl. 15

Adresse:

Sct. Nicolai Kirke
Kirkepladsen
3700 Rønne


Tags: Efterår, Koncert, Kultur, Musik, Rønne

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00