Bornholms Drikkefestival 2020

25.Sep 2020 - 27.Sep 2020

Bornholms Drikkefestival inviterer til at opleve smagen af alt det drikkelige på Bornholm. Prøv smagen af alt fra Bornholms kildevand til håndbrygget øl, gedemælk, vandkefir, kryddersnaps, gin brygget på Bornholmsk natur, kaffe og mange andre dejlige våde varer.

Program for Drikkefestivalen 2020

Tre dage med fokus på alt der kan drikkes. Alle tænkelige spændende drikkevarer og relaterede produkter er i spil med boder, salg, smagsprøver, workshops, masterclasses, guidede ture, virksomhedsbesøg, sensoriske smagninger og meget mere.

Fredag og lørdag i Svaneke

I Svaneke skaber festivalen en akse gennem byen: Fra Restaurant Svaneke Bryghus, over Torvet, ned ad Brænderigænget, ind i Restaurant Pakhuset’s hyggelige gårdhave og ind og ud af en række butikker og beværtninger i byen. Pakhuset’s gårdhave er ”hovedscenen” med DM i Kryddersnaps og en række boder, aktiviteter og hyggestemning.

Søndag på gaarden – Bornholms Madkulturhus

Festivalen sluttes af med Æblets dag på gaarden. Denne dag indgår som en vigtig del af Bornholms Drikkefestival og er fuld af liv, atmosfære og markedsstemning – og tiltrækker på et normalt år i omegnen af 2500 gæster!

Hvornår:

25
Sep

-


26
Sep

-


27
Sep

-


Adresse:

Melstedvej 25
3760 Gudhjem


Tags: Efterår, Gourmet, Gudhjem, Guidet tur, Kultur, Madfestival, Madoplevelser, Sensommer, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00