Bornholm på cykel uge 31

01. august 2021 - 07. august 2021

Bornholm er bakker, bølger, brosten, røgede sild og rundkirker. Bornholm er Skandinavien samlet på ét sted med store skove, hav og klipper. Bornholm har det hele, så snup cyklen og slip fantasien løs! Fra Højskolen kan vi nå alle steder ud på øen, men vi kan også deponere cyklerne ude og tage skolens bus den ene vej. Bornholm har et mere end 230 km stort netværk af smukke cykelveje at køre på.

Undervejs på cykelturene gør vi stop ved seværdigheder, hyggelige cafeer, gallerier, gårdbutikker mv. På cyklen kommer vi vidt omkring, men vi søger også for at suge den særlige bornholmske stemning til os. Det går op og ned i Bornholms kuperede terræn. Turene er normalt på 30-50 km om dagen, og vi sørger for gode pauser undervejs. Vi cykler i et tempo hvor alle kan være med. Når turene overstiger 40 km, vil der være et tilbud om hjemtransport med bus. Vi forventer dog, at du er glad for at cykle og ikke lader dig gå på af en regnbyge eller en strækning med bakker og lidt modvind.

Du kan leje en god cykel med 5-7 gear eller en el-cykel. Erfaringen er at er man ikke vant til at cykle i kuperet terræn er en elcykel at foretrække.. Du er også velkommen til at medbringe din egen cykel. Cyklen skal være i god stand og have gode dæk og gerne nye slanger. Vi anbefaler at man benytter cykelhjelm!

Medbring i øvrigt: Praktisk påklædning til cykelture i det danske sommervejr, en lille rygsæk/taske til madpakken, en drikkedunk, termokande, et krus til kaffe og evt. badetøj og håndklæde til brug ved stranden.

Hvornår:

01
aug.

20:30 -


07
aug.

09:15


Priser:

Dobbeltværelse uden bad: 4650,- Dobbeltværelse med bad: 5150,- Enkeltværelse uden bad: 5100,- Hjemmeboende: 4150,-

Adresse:

Bornholms Højskole
Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby


Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00