Bjonko

07. juni 2024 - 07. juni 2024

Igennem mere end to årtier har Bjonko udviklet og leveret vilde og heftige Balkan Beats på klarinet og saxofon til den skandinaviske musikscene, en hybrid, som kombinerer den traditionelle folkemusik fra Balkan med nutidens mainstream-genrer.

Med denne unikke lyd brager Bjonko igennem på de største danske musikfestivaler såsom SPOT festival, Northside og Smukfest, og hans indlevende optræden forklarer, at han vandt prisen som “Årets Danske World Live Navn” ved DMA World i 2015.

Bjonko deltager i forskellige konstellationer og samarbejder med bands og kunstnere fra alle slags genrer; Fra avantgardeeksperimenter til sammensmeltning af hiphop og balkan. Bjonko har eksempelvis arbejdet med artister som Fallulah, Klamfyr, Jokeren, Jooks og Illusionisten.

Journalist ved musikmagasinet Gaffa, Ivan Rod, skrev således:
“Bjonko er Danmarks — måske Nordens – bedste komponist, arrangør og musiker indenfor balkanbeat og den form for crossover, der forbinder den traditionelle Balkanmusik med den moderne vestlige rock, pop og hiphop. Og dén position befæster han i dén grad med sit nye album, Army of Believers. (…) Bjonko bringer endnu engang en omgang medrivende musik til torvs (…) Musik, som man bliver rørt af, og som man fysisk må blive en del af på dansegulvet.”

Bjonko er en balkanbeat kunstner som tager det bedste fra Balkan og det bedste fra Danmark og laver en uforglemmelig crossover!

Koncerten er en stå- og dansekoncert, med få siddepladser til rådighed.
Kom klar til at danse og nyde musikken!

Arrangør: Musikhuzet & Tunes Of Tomorrow 

Hvornår:

07
jun.

19:30 - 22:00


Priser:

Alm kr. 150 - T.O.T medl. 50 kr. inkl. billetgebyrTags: Koncert, Kultur, Musik, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00