Bilens Dag

02. June 2018 - 02. June 2018

Siden efteråret har Bornholms 4H & Landboungdom været i fuld gang med at planlægge Fæ & Fri 2018, sammen med Biliens dag.

I evalueringen af arrangementet sidste år, var der et ord der gik igen flere gange, og det lå ligesom også i luften under selve arrangementet:
Vi havde ramt noget af den gamle Dyrskuestemning. En stemning af både fest og farver, men også med fokus på faglighed og fordybelse.

Med masser af plads til at børn i ro og mag kan udstille deres dyr, en skueplads for alle foreninger på øen, og tilbud om masser af aktiviteter for hele familien.
Der er ingen tvivl om, at arbejdsgrupperne arbejder videre på at fastholde den gamle Dyrskuestemning, og selvom vi kalder arrangementet for Fæ & Fri – Bilens Dag, så introducerede vi allerede sidste år, at børn, der udstiller deres dyr, selvfølgelig overnatter på pladsen fra fredag til lørdag, så der er ro på allerede fra morgenstunden.

Arrangementet har selvfølgelig også det populære Grisevæddeløb på programmet, men Bondedyst og andre sjove aktiviteter kommer også til at binde dagen sammen.
Vi glæder os meget til at byde indenfor til Fæ & Fri d. 2, juni kl. 10.00.

Hvornår:

02
Jun

10:00 - 16:00


Priser:

Voksne

50 DKK

Unge mellem 12 og 17 år

25 DKK

Børn under 12 år

Gratis

Adresse:

Segenvej 41
3720 Aakirkeby


Tags: Aakirkeby, Almindingen, Bar, Bil, Børnevenlig, Hundevenlig, Outdoor, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00