BEEFEATERS GENOPSTÅR!

07. September 2019 - 07. September 2019

Den legendarisk danske psykedeliske bluesrockgruppe Beefeaters fik i november 2017 genudgivet deres debutalbum på Universal Music.
I sentresserne var bandet toneangivende på den danske rockscene sammen med navne som Young Flowers, Steppeulvene og Poul Dissing. Anført af Peter Thorup og organisten Morten Kjerumgaard Reumert var gruppen i 1967 det førende danske undergrundsorkester med tilhørende lysshow. De spillede support for navne som Jimi Hendrix og Pink Floyd.

Nu genopstår bandet for en tid med bandets originale organist og eneste gennemgående medlem Morten Kjerumgaard ved roret. Han har allieret sig med sanger og guitarist Frederik Schnoor (Freddy and the Phantoms), bassiste Torben Guldager (Wrong Side Of Vegas / Peppermint B) og trommeslager Rune Rene Hansen (Sorte Fugle / Freddy and the Phantoms).
Beefeaters anno 2018 spiller en række livekoncerter med udgangspunkt i musik fra Beefeaters legendariske studiealbum “Beefeaters” og “Meet You There”.

Morten Kjerumgaard Reumert udtaler:
I 1971 sagde jeg definitivt farvel til den danske rockscene og det store publikum der holdt af Beefeaters. Jeg lovede mig selv, at kom der en dag en mulighed, hvor jeg kunne genoptage det musikalske udtryk Beefeaters havde sidst i 60’erne ville jeg gribe den. Det kan jeg nu – takket være disse tre fantastiske unge musikere.

Lineup:
Morten Kjerumgaard Reumert: Keys og Hammond Orgel
Frederik Schnoor: Guitar og Vokal
Torben Guldager: Bas
Rune René Hansen: Trommer og perc.

Hvornår:

07
Sep

19:30 - 21:30


Priser:

Pris

150 DKK

Adresse:

Skippergade 2-8
3740 Svaneke


Tags: Efterår, Hele øen, Koncert, Sensommer, Svaneke

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00