Bæredygtige Bønner

22. oktober 2021 - 22. oktober 2021

Bæredygtig madlavning rimer på lokale råvarer og vegetarmad. Nu har børn og deres voksne mulighed for at få afprøvet de bornholmske bælgfrugter i køkkenet, når Sussie Holmtoft byder indenfor og deler sine vegetariske fif og yndlingsdeller. I bliver både mætte og klogere på at lave fremragende mad, og i køkkenværkstedet bliver bæredygtigheden på hyggelig vis større bid for bid.

Vi lægger op til en hyggelig eftermiddag i Det Levende Køkken, hvor børn og voksne skal trylle de bornholmske og danske bælgfrugter om til lækker og vegetarisk festmåltid.  Undervejs vil Sussie, Susanne og Christian fortælle, vise og guide jer igennem bælgfrugternes kringelkrogede univers, som både omfatter dyrkning på markerne, smagsprøver og bæredygtighed.

Arrangementet egner sig for voksne med børn i alderen 7-12 år
Tilmelding inden d. 18. oktober kl. 16

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet.

Spørgsmål kan stilles til Sussie Holmtoft på telefon +(45) 2046 3164

Eftermiddagens værter er:

Sussie Holmtoft – Er blandt meget andet leder af Det levende Køkken. Levende optaget af mad, bæredygtighed, spisning og mennesker. Det Levende Køkken er centrum for hverdagssundhed, hvor bæredygtighed er noget man gør, imens stedet myldrer med frivillige, madlavningshold, børn og voksne.

Susanne Carlsen – Underviser med fokus på fællesskaber, mad, outdoor og sundhed.

Christian Møller Holm –  Forsøgsleder og landmand. Har afprøvet mange forskellige proteinafgrøder på de bornholmske marker i år, og gjort blandede erfaringer, som vi bliver klogere af.

Bæredygtige Bønner er arrangeret af Destination Bornholm, Det levende Køkken, Gourmet Bornholm og Bornholms Landbrug & Fødevarer.

 

Hvornår:

22
okt.

15:00 - 18:00


Priser:

Kr. 75,-

Adresse:

Løvsangervej 2
3751 Østermarie
Tags: Bæredygtig, Efterår, Østermarie

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00