}

Akvarel uge 28 og 29

11. July 2021 - 24. July 2021

På dette kursus vil der blive undervist i akvarel. Der regnes med 30 deltagere, og der vil være to lærere. Navne på disse vil følge.
På kurset vil vi arbejde med kursistens egen udvikling og undersøgelse af sin kreativitet via akvarelmaleriets mangfoldighed. Undervisningen vil bestå af praktiske og teoretiske øvelser og veksle mellem atelier/værksteds timer og akvarelmaleri udenfor i den bornholmske natur.

Kurset er for nybegyndere såvel som øvede. Den enkelte kursist vil blive taget ved hånden og ført gennem akvarelmalingens forunderlige verden via en introduktion af forskellige teknikker og materialer.

Derudover vil der fokuseres på farve- og billedforståelse via leg og eksperimenter. Legen med farverne, formerne og materialerne, samt forståelsen af billedopbygning, bevidsthed om metode og proces, vil være i fokus for at skærpe kursistens forståelse og oplevelse af diversitet, skaberglæde og kreativitet.
Kursisten må gerne medbringe egne materieler. Som supplement vil der kunne erhverves et lille udvalg af yderligere materialer på skolen.

Vel mødt til et fælleskab om akvarelmaleriet midt i den bornholmske sommer!

Hvornår:

11
Jul

20:30 -


24
Jul

09:15


Priser:

Dobbeltværelse uden bad: 6950,- Dobbeltværelse med bad: 8000,- Enkeltværelse uden bad: 7900,- Hjemmeboende: 5950,-

Adresse:

Bornholms Højskole
Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby


0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00