Årets Julefrokost

01. november 2023 - 22. december 2023

Julefrokost med firmaet, familien eller vennerne

Hold årets julefrokost på Hotel GSH eller Griffen Spahotel for store, såvel som små selskaber – med mulighed for separat lokale. I bliver forkælet med lækker mad og hyggelig julestemning.

Minimumsantallet er helt nede på 6 personer, så det er en oplagt mulighed uanset om, du vil invitere kollegaerne, familien eller vennerne på julefrokost. Der bliver kræset om jer under hele arrangementet, og I vælger selv om det skal starte i dagtimerne eller til aften.

Vælg mellem en klassisk julefrokostmenu med både koldt og varmt eller en 3-retters julemenu.

Kun mod forudbestilling senest 2 dage før.

Julefrokost på Hotel GSH eller Griffen Spahotel?

Hvor vil du holde din julefrokost? Vil du holde den i moderne lokaler med masser af dagslys, god akustik og et behageligt indeklima, hvor skoven og stranden ligger lige ved siden af, og indbyder til en rask gåtur mellem måltiderne? Eller foretrækker du at nyde din julefrokost til udsigten af hav i centrum af Rønne? Begge julefrokostmenuer kan nydes i skønne lokaler på Hotel GSH eller Griffen Spahotel. Fælles for begge hotellerne er, at de vil være pyntet flot op og emme af hygge og jul.

Bestil din julefrokost nu:

Ring til Cathrine Ingildsen på 56 90 44 44 eller send en mail til event@bornholmhotels.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre din julefrokost til en fantastisk oplevelse.

Hvornår:

11
dec.

Hele dagen


12
dec.

Hele dagen


13
dec.

Hele dagen


14
dec.

Hele dagen


Priser:

Totalpris pr. pers.

Fra 365,-

Adresse:

Nordre Kystvej 34
3700 Rønne
Tags: Afslapning, Bar, Bæredygtig, Buffet, Efterår, Ferieperioder, Gourmet, Havudsigt, Helårsåbent, Hotel, Jul, Kultur, Madoplevelser, Restaurant, Rønne, Vinter

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00