Aakirkebys Travdag

19. June 2018 - 19. June 2018

Velkommen Fødselsdag og Aakirkebys Travdag

I dag er det præcis 58 år siden at travbanen havde sin første officielle løbsdag. 5 løb blev kørt med i alt 34 heste og der var både kuske og heste fra København. Omkring 10.000 mennesker havde fundet vej til Hareløkkerne at opleve travløbene. Mange troede det var en døgnflue, det der travløb, men vi er her stadig – nu som nationalsporten på Bornholm og er verdens mindste permanente travbane.

Løbene i aften er sponsoreret af firmaer med tilknytning til Aakirkeby. De giver præmier til de sejrende hestes ejere efter hvert løb. Der er i alt 10 travløb og et ponyløb på programmet. Bornholms Travselskabs fødselsdagsløb er over 3.000 m autostart og har hele 12 heste til start. Såfremt Camilla Sisu vinder løbet så bliver det ny verdens rekord for hopper over 3.000m autostart på baner op til 800 m i omkreds. Det vil da være stort, hvis det sker!

Generelt er der i aften godt fyldt op i løbene og 104 heste fordelt i de 10 løb, så der er nok af spille muligheder. Der er gratis ponyridning for børn, publikumskonkurrence med præmier fra dagens sponsorer og måske banens maskot Travoline også kommer forbi.
Tak til dagens sponsorer, som gør denne dag mulig.

Ponykuskene dyster lige før 1. løb. Husk at du kan støtte ponyklubben ved at spille med i Ponychancen.

Spil

I dag er der spil til alle løb fra Sverige og måske Norge, hvilket giver store puljer med chance for gode gevinster. Du kan spille V5, som er 3-7. løb. Det koster fra 1 kr. pr. række. Du kan vælge selv at udfylde kuponen, men du kan også vælge at spille en lynhest, hvor du bestemmer beløbet og computeren vælger hestene. Sidste løbsdag var der en dygtig spiller som var alene om de 5 rigtige og kunne tage ca. 55.000 kr. hjem på en bon til kun 36 kr. Bonnen var spillet i Ringkøbing.

Fra 5. til 8. løb er der V4 spil og det koster 2 kr. pr. række. Her kan du også spille lynspil.

 

Programmet for løbsdagen kan ses her

Vi ønsker alle en god dag på Bornholms Brand Park – verdens mindste travbane.

Hvornår:

19
Jun

17:00 - 21:00


Priser:

Voksne

50 DKK

Børn under 18 år

Gratis

Trykt program koster 25 DKK

Adresse:

Segenvej 41
3720 Aakirkeby


Tags: Aakirkeby, Almindingen, Børnevenlig, Sommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00