Åbne haver Aarsballe og Østerlars

20. august 2023 - 20. august 2023

Hos Britta og Birger Auerback, Oxholmvej 4, Østerlars, 3760 Gudhjem finder vi en gammel, velopvokset have med store, gamle træer og nyanlagte rododendron- og staudebede. Her findes også eksotiske planter som palmer og citrontræ. Haven er fortrinsvis anlagt for at kunne passe sig selv, men er også hele tiden i udvikling. Vi har før været hos.

Fie og Jørgen Wolffbrandt, Rømeregårdsvej 23, Aarsballe, 3700 Rønne. En stor have på landet med udsigt over markerne. Grunden er på 6000 m2, hvoraf  de 3000 m2 er nyanlagt inden for et par år, og der er stadig nye idéer på tegnebrættet. Bedene er stadig ikke vokset til, men godt i gang. Flere staudebede, lille frugthave, bålområde, masser af græs, som skal reduceres med tiden.
Hos Britta og Birger Auerback, Oxholmvej 4, Østerlars, 3760 Gudhjem finder vi en gammel, velopvokset have med store, gamle træer og nyanlagte rododendron- og staudebede. Her findes også eksotiske planter som palmer og citrontræ. Haven er fortrinsvis anlagt for at kunne passe sig selv, men er også hele tiden i udvikling. Vi har før været hos

Bitten og Benny Poss Jørgensen, Studebyvej 10, Østerlars, 3760 Gudhjem, men knap er havelågen lukket bag os, inden nye bede og finurligheder dukker op. Her er det smukke og det
”vildt” smukke kombineret, og der er altid plads til det skæve og det skøre, f.eks. troldestien, hvor trolden ofte glemmer sit fredagsslik.

Hvornår:

20
aug.

10:00 - 16:00


Priser:

Medl./ikke-medl.

Gratis

Adresse:

Oxholmvej 4,
Østerlars,
3760 Gudhjem
Tags: Gudhjem, Kultur, Natur

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00