}

5 kunstnere på Beast

24. May 2021 - 31. May 2021

Kunstnere viser værker hos Beast 

Anne Lass, Ann Charlott Skogøy, Julie Castmar Jensen,  Michl Jaques og Kim Lindgren aka Propel

Anne Lass er kunstfotograf med interesse for bylandskaber, arkitektur og og miljøer. Hun har studeret dokumentarfotografi på Folkwang Universität der Künste og har i 2021 udgivet Hun er desuden drivkraften bag BEAST.

Ann Charlott Skogøy bor på Bornholm, som er hendes base for fremstilling af billedkunst og arbejde med bæredygtige projekter. Ann har bl.a. en Master fra Kunstakademiets Designskole Kbh med speciale i produkt-design. 

Julie Castmar-Jensen er illustrator og har taget en BA fra Kunstakademiets Designskole Kbh. Derudover har hun lavet en lang række plakater, flyers og illustrationer for græsrodsorganisationer, og lokale initiativer. 

Michèle Jaques er opvokset i Berlin. Hun laver billedkunst af metal og leger med emalje. Hun er oprindeligt uddannet som grovsmed og hendes “Nørdic design” går under navnet Steelværk. Instagram: hammer.und.michl #steelværk

Kim Lindgren Propel aka Propel – PropelArt. Kunstskole i Århus 97-98 ogi San Francisco 98-99. Selvstændig kunstner siden 2000. Har udstillet flere steder i Kbh og var i stald hos Galleri Christoffersen. Propel har vundet flere priser og laver hovedsageligt oliemalerier og performances og lidt skulptur. Begyndte at arbejde med vandfarver og ink på papir i 2021, ift #swooshman. Bor på Bornholm med sin familie. Link: Instagram: propelartgallery

Beast er en kunstnerdrevet udstillingsplatform for samtidskunst midt i Østermarie. Stedet har skiftende udstillinger, workshops og et artist-in-residence program. 

Kom forbi til en kop kaffe og få indblik i kunstnernes arbejdsprocesser.

Hvornår:

24
May

00:00 -


29
May

00:00


25
May

00:00 -


30
May

00:00


Priser:

Adresse:

Beast, Godthåbsvej 23 3751 Østermarie


0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00