TILMELDING TIL: SKAB DIN EGEN BOG 21. SEP. 2024

16. juni 2024 - 21. september 2024

DU KAN MERE END DU TROR – 

SKAB DIN EGEN BOG

Lørdag 21. september kl. 12-17

På udstillingen ”SALT, HORISONT & METER I SEKUNDET” inviterer Gudhjem Banken børn og unge (8-18 år) til skrive- og tegneværkstedet: SKAB DIN EGEN BOG

Det er gratis at deltage inkl. materialer. Tilmelding kan ske på sms til 61102403. Skriv ”bogværksted”, dit navn, alder og by du bor i.

Børnebogsforfatter Kirsten Sonne Harild og kunstner Ben Woodhams vil inspirere og guide alle deltagere til at fortælle historier og tegne og illustrere i hver sin egen bog, med udgangspunkt i udstillingen ”Salt, horisont og meter i sekundet”. Værkstedet afsluttes med en offentlig præsentation kl. 16.

Kirsten Sonne Harild har blandt andet udgivet mere end 70 børnebøger. Hun har stor erfaring med skriveværksteder for børn og unge. Som eksempel har hun sammen med illustrator og tegneserietegner Lars Horneman, lavet skriveværksteder for børn og unge, hvor de hver især, på en dag, kreerer deres helt egen bog med små historier og illustrationer/tegninger.

På skriveværkstedet ”Salt, horisont og meter i sekundet”, sker det i et samarbejde med Ben Woodhams.

Ben Woodhams er en engelsk kunstner og illustrator, der flyttede til Bornholm i 2008. Han er kendt for sine akvareller og blandt andet sit ”LAND” projekt, hvor han i 2023 hver fredag, uanset vejr, gik på 52 ture med sine akvarelblokke inde på øen på Bornholm. Projektet er, ligesom hans forrige ø-projekt ”KYST”, udgivet som bog. Ben Woodhams er også anerkendt for sit arbejde med workshops for børn og unge.

Støttet af: Bornholms Kulturuge og Bornholms Regionskommune

Hvornår:

17
jul.

Hele dagen


18
jul.

Hele dagen


19
jul.

Hele dagen


20
jul.

Hele dagen


Priser:

Gratis

Adresse:

Gudhjem Banken
Brøddegade 6
3760 Gudhjem
Tags: Billedkunst, Børnevenlig, Efterår, Galleri, Gudhjem, Kultur, Kunst, Sensommer

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00