Workshop – Mental sundhed i naturen

Vær med til at udvikle fremtidens sundhedstilbud i naturen.

Workshop og idéudvikling

Mental sundhed er forudsætningen for vores fysiske sundhed. Og det er veldokumenteret, at naturoplevelser forbedrer vores mentale sundhed. Derfor er Naturstyrelsen, Bornholms Regionskommune og Destination Bornholm gået sammen om at facilitere naturen som kilde til mental sundhed.

Første tiltag er en workshop, hvor vi sammen med alle interesserede vil finde frem til idéer til, hvordan den bornholmske natur kan komme til at understøtte den mentale sundhed. Så grib chancen for at være med til at præge udviklingen af sundhed i naturen.

Efter workshoppen vil idéerne blive en del af en idébank, som skal inspirere aktører på Bornholm til udvikling af tilbud og faciliteter, som kan forbedre den mentale sundhed. Der udpeges 5 mentalt sundhedsfremmende produkter og den nødvendige infrastruktur og information og støttepunkter identificeres.

Foredrag: Naturens helbredende kræfter

Hør også oplæg af Simon Høegmark, forsker, forfatter, naturvejleder og naturterapeut. Simon har udviklet naturterapeutiske rehabiliteringstilbud til mænd, der har stress, angst, depression, kræft eller hjertekarsygdomme. Han forsker i naturterapi på Syddansk Universitet, og kan bl.a. fortælle om, hvordan naturens helbredende kræfter skyldes de urinstinkter, vi har arvet fra vores jæger-samlerforfædre.

Sådan deltager du

Tidspunkt: 27. september 2021 kl. 08:30-15:30
Sted: Klemens Kro, Klemens Storegade 12, 3782 Klemensker.
Tilmelding:
Da der er forplejning kræver det tilmelding at deltage. Tilmelding skal ske via e-mail til: hanne@balancebasen.dk senest 21. september.

Deltagelse er gratis. Endeligt program udsendes efter tilmeldingsfristen.

Balancebasen v. Hanne Sonne Poulsen er tilknyttet projektet, og hvis du har spørgsmål kan du ringe til hende på tlf. 2533 0005.

 

Vi glæder os til at se dig!

Jill Grønberg Nothlev, Naturstyrelsen Bornholm
Frank Kure, Sundhed og Forebyggelse, Bornholms Regionskommune
Hanne Sonne Poulsen, Balancebasen

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00