Værktøjer

Information, inspiration og vejledning indenfor turisme, markedsføring og udvikling.

Forstå din målgruppe bedre

Her kan du finde links til analyser fra Destination Bornholm, VisitDenmark etc., som vil hjælpe dig med at definere målgruppers ønsker, behov og krav til turismeerhvervet på Bornholm.

Analysearbejdet under Destination Bornholm er finansieret af Bornholms Vækstforum. Analyserne tager afsæt i ønsket om at kende markedet bedst muligt og derigennem sikre en produktudvikling og markedsføring, der rammer rigtigt. Analyserne er et redskab til alle turismeaktører. Hvis du vil have en uddybning eller bare drøfte analysernes indhold, er du meget velkommen til at kontakte os. Kontakt Pernille på pernille@bornholm.info eller 5693 0369.

Vedr. eventanalyserne: Bemærk, at analysernes tager udgangspunkt i en måling af de forskellige events tiltrækningskraft og en værdisætning af tiltrækningskraften. Det må antages, at den samlede værdi af den enkelte event er større end det beløb, der er angivet i analyserne. Bemærk også, at den økonomiske værdi tager afsæt i forbrug baseret på valg af overnatningssted. Døgnforbruget er angivet i VisitDenmarks turistundersøgelse og det er herfra, at data hentes.

 

Brug af Destinationen Bornholms logo
Eksternt link
Billeddatabase for medlemmer
Erhverv
Brug lokale virksomheder
Sådan oprettes events i eventkalenderen

Markedsanalyser

Vi markedsfører Bornholm i det øvrige Danmark og i Sverige, Norge og Tyskland.

Det kommunikationsstrategiske fundament er det samme for alle markeder, men budskabet og formidlingsformen justeres selvfølgelig for at imødekomme interessemæssige og kulturelle forskelle.

Vi arbejder selv intensivt med at generere viden om Bornholms besøgende – og også med at få indsigt i, hvorfor nogen vælger ikke at gæste Bornholm. Derudover har vi et tæt samarbejde med bl.a. VisitDenmark, som løbende foretager dybdegående analyser af vores nærmarkeder, og herigennem får vi også en basal indsigt i, hvordan vi bedst formidler Bornholm til vores udenlandske gæster.

Danmark - Markedsprofil 2018

Danskerne tager oftest på ferie i Danmark, og det er især kystlandskabet og den korte rejsetid der tiltrækker. Læs mere om danske turisters adfærd og interesser her.

 

 

PDF download

Download her

Tyskland - Markedsprofil 2018

Tyskere udgør hovedandelen af det årlige antal turister. De bor helst i feriehus, hvor de kan nyde den kystnære natur og danske gæstfrihed . Læs mere om de tyske turister her.

PDF Download

Download her

Sverige - Markedsprofil 2018

Svenskere tager gerne på kortere ferier i Danmark, som de forbinder med korte afstande og en hyggelig og afslappet atmosfære. Læs mere om de svenske turister her.

PDF Download

Download her

Norge - Markedsprofil 2018

Norske turister tager primært til Danmark i sommerferien, for at slappe af og nyde klassisk dansk mad og drikke. De  kommer også gerne igen. Læs mere om de norske turister her.

PDF Download

Download her

Analyser, inspiration og statistik

Her kan du finde links til analyser fra Destination Bornholm, VisitDenmark etc., som vil hjælpe dig med at definere målgruppers ønsker, behov og krav til turismeerhvervet på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00