Tag på tur i kunsten

Bornholms Kunstrunde løber af stablen for 6. gang i Kristi Himmelfartsferien. En lang række af Bornholms kunstnere byder indenfor, og alle bornholmere samt øens gæster er inviteret.

13. – 15. maj går det løs igen. Bornholms Kunstrunde er klar til, for 6. år i træk, at åbne dørene, at byde indenfor samt vise de værker, som de har skabt. 59 bornholmske kunstnere, kunsthåndværkere og gallerier præsenterer et righoldigt udvalg af alt fra keramik, glas- og billedkunst, fotografi, grafik og skulpturer til arbejder med tekstil, træ og smykker. Der venter bornholmere og øens gæster en unik mulighed for både at se kunsten, men ikke mindst møde og tale med de lokale kunstnere, og se dem arbejde. Måske endda benytte lejligheden til at besøge en eller flere af dem man ikke kender så godt.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Bornholm er både kendt og anerkendt for at producere og fremvise kunst og kunsthåndværk i særklasse, men noget af det særlige ved Bornholms Kunstrunde, er det det samlede udbud og overblik, som hele øen viser frem i Kristi Himmelfartsferien.

Bornholms Kunstrunde er dog ikke begrænset til 3 dage. Udover de 3 dage i Kristi Himmelfartsferien, kan gæsterne besøge kunstrundens fællesudstilling på Gudhjem Museum i perioden 8. – 16. maj. Her udstiller alle kunstnerne ét af deres værker. Der er masser af inspiration at hente, og udstillingen er dermed et godt udgangspunkt for at tage på rundtur i kunsten.
Igen i år udgiver Bornholms Kunstrunde et flot gratis katalog, der ligger klar i øens turistinformationer i Rønne, Nexø og Allinge samt hos de deltagende kunstnere. Hos kunstnerne er der ligeledes mulighed for at afhente lodder til kunstrundelotteriet, hvor der er mulighed for at vinde doneret kunst.

Du kan også læse kunstrundekataloget online her: www.bornholmskunstrunde.dk/media/67242/200713-kunstrundebrochure-2021.pdf

Efter 5 år som arrangør af Bornholms Kunstrunde har Destination Bornholm, helt som det har været planen fra kunstrundens spæde start, givet stafetten videre til kunstnerne selv. Destination Bornholm er dog stadig med på sidelinjen og der vil også fremadrettet være et samarbejde omkring Bornholms Kunstrunde.

Læs mere om Bornholms Kunstrunde her: www.bornholm.info/bornholms-kunstrunde

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til
tovholder på Bornholms Kunstrunde Lisbeth Klaustrup tlf.: 61507900

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00