Skal du med Bornholm til København?

Et samlet Bornholm gør for 4. år i træk klar til indtage Rådhuspladsen i april. Du kan være med

At Bornholm drager til København i det spæde forår er efterhånden blevet en tradition. I år er det således 4. år i træk at københavnerne skal forkæles med noget af alt det gode, Bornholm byder på.

I 2017 deltog 52 bornholmske virksomheder og organisationer på Rådhuspladsen. Mange af disse har allerede sagt ja til at deltage igen når Bornholm tager til København den 21. april 2018. Hvis din virksomhed også gerne vil med eller blot høre mere om arrangementet, så mød gerne op til informationsmøde mandag den 29. januar kl. 16.30 på Gaarden, Bornholms Madkulturhus.

Igen i 2018 er det brødrene Mads & Mikkel Marschall, der er tovholdere for eventen, som Destination Bornholm har overtaget ejerskabet af efter Bornholms Regionskommune.

En række sponsorer bakker op om tiltaget, som sikrer en bred profilering af Bornholm. Både i forhold til kommende og allerede trofaste gæster på øen. Ligeledes er arrangementet med til at tiltrække arbejdskraft og dermed også bidrager til bosætningen på Bornholm.

”Det var fantastisk at se hvor mange mennesker der kom på Rådhuspladsen sidste år trods relativt dårligt vejr. En del af standene havde et rigtig godt salg på dagen og det er interessant at se hvor mange der kommer forbi fordi de vil på ferie eller flytte til Bornholm for at bo og/eller arbejde. En del af de virksomheder, der søgte arbejdskraft var meget tilfredse og fik mange nye kontakter og samtaler”, udtaler Mikkel Marschall og fortsætter: ”De besøgende, der kommer på Rådhuspladsen, får en lille bid af Bornholm om det så er job de leder efter, kolde øl, røget sild eller hjemmestrikkede sokker. Det er imponerende at vi er så bredt repræsenteret og dejligt at se at de virksomheder der deltager samarbejder, og dermed samtidig styrker deres netværk på øen”.

Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm tilføjer: ”Når vi sammen profilerer Bornholm, står vi stærkest og det er på mange måder styrken i sammenhold og samarbejder, som vi ser frugten af i disse år”.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller Mikkel Marschall 21615476 eller info@sogk.dk

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00