Populært dansk rockband vilde med Bornholm

Ærlig dokumentar om The Minds of 99 og forsanger Niels Brandt får premiere i denne uge. En stor del af filmen er optaget på Bornholm.

Bornholm er en yndet kulisse, når der skal produceres film. Et af de seneste eksempler på dette er det populære danske rockband The Minds of 99, der har været på øen for at lave en dokumentarfilm med navnet ”Stor Som En Sol”.  Meget af filmen foregår på Bornholm, især på Nordbornholm. The Minds of 99 var på Bornholm fire gange sidste år for at indspille og skrive tekster på Gæstgiveren i Allinge.  Bornholm spiller en vigtig rolle i tilblivelsen af bandets tredje album, ”Solkongen”, så det er meget naturligt, at det afspejles i dokumentaren.

”Stor Som En Sol” vidner tilblivelsen af bandets nyeste album og er en ærlig fortælling om 5 individers rejse mod solen. Dokumentaren, der er instrueret af Kasper Kiertzner og produceret af Playground Production, følger bandet helt tæt fra udsolgte koncerter til isolation i en bunker og et langt trip på Bornholm. Alt imens medlemmerne forsøger at finde fodfæste i en turbulent tid, både internt og i den verden de lever i. Instruktør i Playground Production Kasper Kiertzner udtaler:

”En stor del af filmen er optaget på Bornholm, som jo har en helt unik natur, der ikke findes i resten af Danmark. Filmholdet og jeg var på locationstur på Bornholm mellem jul og nytår, hvor vi blev mødt af den ene naturperle efter den anden. I januar var vi så tilbage for at filme. Man kan på mange måder sige at Bornholm har været med til at forme ”Stor Som En Sol”.”

Dokumentarfilmen får premiere ved filmfestivalen CPH:DOX tirsdag d. 20. marts kl. 21.30 på Bremen Teater. Derefter vises filmen udvalgte biografer. Se teaser fra filmen her: https://www.youtube.com/watch?v=_ej7_iZgVmY.

Spørgsmål til denne pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, direktør Pernille Kofod Lydolph på 24 27 10 04 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen på 56 93 03 67 eller hellem@bornholm.info.

Ved evt. spørgsmål til produktionsselskabet, der har stået for optagelserne på Bornholm, er I meget velkommen til at kontakte Kasper Kiertzner fra Playground Production på 60105750 eller kk@playgroundproduction.dk

 

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00