Passion Kommunikation

Vil du styrke og optimere kommunikationen i din virksomhed eller organisation – men har ikke nok arbejde til en fuldtidsansat – så hyr en andel af mig. Så er du sikker på, at kommunikationsarbejdet bliver prioriteret, udført professionelt og får et sammenhængende flow.

Journalistik

Uanset platform skal journalistik indfange og fastholde læseren/brugeren. Fra den dagsordensættende nyhed, der giver genlyd i (andre) medier, til den perspektiverende artikel om udvikling over tid og portrætter, der sætter ansigt på problematikken. Kort og langt. Hårdt og blødt. Altid med kant og funderet i et korrekt og fastholdende sprog.

Kommunikation & PR

Brug kommunikation strategisk i din virksomhed, og implementer din strategi retorisk på alle platforme. Hyr mig ind til at løse disse opgaver effektivt, så du får tid til dine opgaver. Jeg arbejder kommunikativt hele vejen rundt i og om din virksomhed og koordinerer, researcher og eksekverer på alt fra nyt indhold på web til PR-arbejde målrettet eksterne medier.

Moderator & vært

Lad mig hæve din debat eller event til nye niveauer. Jeg er velforberedt, nærværende og journalistisk tænkende, tilpas afslappet og fagligt struktureret til at styre og motivere veltalende oplægsholdere og kritiske eller passive gæster. Både live interviews og debat med salen. Struktur, flow og energisk stemning.

Folkemøde 2018: Moderator

Hyr mig som moderator til din folkemødedebat, og lad mig hæve debatten i teltet til nye niveauer. Som moderator er jeg velforberedt og grundig, nærværende og journalistisk tænkende, tilpas afslappet og fagligt struktureret. Både live interviews og debat i salen tilfører jeg struktur, flow og undrende perspektiver, som løfter både oplæg og debat til højere og nye niveauer.

Folkemøde 2018: Debattør

Jeg deltager gerne i debatter om at flytte ind i fantastiske Udkantsdanmark – og om at tro på drømmen om et enkelt arbejdsliv – f.eks. under følgende overskrifter: Kære bymenneske, find modet og flyt ud / Kære yderkommune, gør det let at flytte ind hos jer / Kørt fagligt fast? Så spring ud som selvstændig. Kontakt mig for nærmere info og læs mere på www.homesweetbornholm.dk.

Projektledelse

Få styr på processen fra start til slut – uanset om din virksomhed skal i gang med at booste et helt nyt fagområde, kommunikere eksternt eller via nye kanaler. Som projektleder på din omstilling eller ny indsats på et emneområde tilgår jeg arbejdet som researchende, analyserende, udviklende og eksekverende kapacitet, og jeg leder dit projekt i mål qua mine mange faglige kompetencer.

Undervisning

Uanset om du er kunstner, iværksætter eller passioneret debattør, er det en fordel at kunne præsentere dig selv, din mission, produkter eller holdninger virkningsfuld på skrift. Journalistisk vinkling og godt tekst-flow er faktisk til at lære til husbehov – og jeg tilbyder derfor undervisning og skrivecoaching for dig, der gerne vil lære at formidle mere bevidst.

Kontakt

Louise Skøtt Gadeberg
Kommunikatør, journalist, projektleder, BA i dansk/sociologi og coach

Kontakt mig på
lg@louisegadeberg.dk eller +45 6167 3760

Læs mere på
www.passionkommunikation.dk

Se portfolio på
www.passionkommunikation.dk/portfolio

 

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf.

E-mail

Web

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00