Ole Almeborg A/S

Ole Almeborg A/S tilbyder total løsninger til stålindustrien såvel som enkeltprocesser. Vores kernekompetencer er udvikling, pladearbejde og svejsning.

Ole Almeborg A/S har arbejdet indenfor metalindustrien siden 1967 – primært med produktion af internt transportmateriel. Vi arbejder med både rustfrit og sort stål. Vi tilbyder både totalløsninger og produktion af enkeltprocesser, hvor pladebearbejdning og svejsning er nogle af vores kernekompetencer. Vores mange års erfaring i branchen har gjort os til en solid og stærk samarbejdspartner, og vores gode stab af medarbejdere sikrer vores kunder en konkurrencestærk leverandør med kvalitetsprodukter og levering til tiden.

Ole Almeborg A/S målsætning er at indgå i tæt samarbejde med kunden om såvel produktion som udvikling, og at kundernes oplevelse af både samarbejde og produkter lever op til forventninger.

Kontakt os

Ole Almeborg A/S har arbejdet i metalindustrien siden 1967 – primært med palleløftere i rustfrit samt sort stål. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil have oplysninger omkring vores produkter/services.

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf.

E-mail

Web

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00