Ny lystfiskerguide høster ros

Destination Bornholm har netop sendt en ny lystfiskerguide på gaden som fra starten høster anerkendelse i lystfiskerkredse.

Lystfiskeri fra Bornholms kyster har altid været populært blandt bornholmere, men det er også noget, som trækker turister til øen. Det er typisk i de kolde måneder at man kan se turister i waders langs kysten, og netop i de kolde måneder har Bornholm god plads til flere turister, der vil nyde naturen.

Pernille Kofod Lydolph, direktør Destination Bornholm forklarer:

Vi har med den nye lystfiskerguide været tidligt ude i forhold til den nye nationale lystfiskerstrategi. Guiden står ikke alene i vores indsatser på området, men her og nu ønsker vi at give vores turister et godt værktøj til at finde fisken, men også til at overholde de lokale regler der findes på Bornholm”

Den nye lystfiskerguide, der er trykt i 20.000 eksemplarer på dansk, tysk og engelsk, fortæller i et levende sprog om 16 gode fiskespots med gps henvisninger. Guiden har desuden fokus på fredningszoner og fredningstider, og forklarer i flotte billeder hvordan havørreden ser ud i sine forskellige livsstadier.

Bornholm får ros for den nye guide. Kaare Manniche Ebert, biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund er begejstret for det nye tiltag: ” Bornholm viser, at øen er fremme i skoene med udarbejdelsen af en lystfiskerguide, som både i design og indhold er nytænkende. Den er et godt værktøj for lystfiskere, der besøger øen, og jeg tror den vil være med til at styrke den gode lystfisker-oplevelse”.

Guiden sælges fra Bornholms Turistinformationer på hele øen, og fra grejbutikker samt udvalgte overnatningssteder. Den koster 20 kr. Lystfiskerguiden kan også købes her: www.bornholm.info/webshop.

Nærmere information om lystfiskerguiden fås hos temakoordinator, Destination Bornholm Peter Juhl, tlf. 22582058

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm,

Pernille Kofod Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 eller hellem@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00